Bugaboo Store

God morgon vänner!

Förra veckan öppnades världens första Bugaboo Store i hjärtat av Amsterdam och jag har fått några härliga bilder mailade till mig från min presskontakt på Bugaboo. Som ni vet var jag nere i Amsterdam hösten 2011 för att besöka Bugaboos huvudkontor och sedan dess klappar mitt hjärta varmt för märket men även för Amsterdam som stad. Jag bestämde redan när jag var i Amsterdam att jag någon gång skulle återvända för att se mer av staden och när den dagen kommer är såklart ett besök hos Bugaboo Store givet.

Bugabo-2013-020 bugaboostore

Bilden på cyklarna och ån är verkligen det som är Amsterdam för mig. Trots att regnet öste ned den dagen vi gjorde Amsterdam på cykel så var det en helt underbar upplevelse. Ska ni till Amsterdam så är en cykeltur genom staden ett måste!

Vill ni läsa mer om min resa till Amsterdam så hittar ni massa läsning i min kategori Amsterdam & Bugaboo. Och apropå kategorier, igen, jag ska ta tag i att styra upp det där lite bättre snart. Promise!

Onsdagskramar!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Jag och min man var i Amsterdam förra sommaren och vilken fantastiskt fin stad det är. Lite av en bortglömd pärla för oss svenskar skulle jag vilja säga 🙂 Jag håller med dig om färdsättet i stan, att cykla är ett måste!

    Kram Mia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *