Resultat PT Challenge May

Hej hopp i söndagen!

Nu kan jag äntligen presentera vinnarna och resultaten från PT Challenge May och WOW vilka resultat ni har skapat! För ja, ni har skapat resultaten själva och inte fått dem gratis på något vis. Otroligt bra kämpat allihopa!

I starten var ni 65 stycken deltagare och jag hoppas att det har gått bra för er allihopa. Slutresultat har jag dock bara fått in från 13 stycken av er så det är på er jag har räknat och utsett två vinnare. Stort GRATTIS säger vi till Sofia Lundqvist som är den i utmaningen som förbättrat sig mest procentuellt sätt. Hela 139% har Sofia förbättrat sina resultat med! Jag har som utlovat även lottat ut en vinst bland alla er som fullföljde utmaningen och den lotten föll på Eva Utterström. Grattis Eva! Jag kommer att maila er båda under dagen så ska vi ordna med era vinster.

För att fira att bloggens första utmaning är över vill jag ge er alla en rabattkod hos Happy Fitness. Ni får 15% rabatt på onlinetjänsterna om ni anger koden PTCHMAY15 vid beställning. Koden gäller alla er underbara bloggisar, ni behöver alltså inte ha varit med i utmaningen, och är giltig fram tills den 14 juli 2013.

Just ja, vill ni som varit med i utmaningen veta hur mycket ni har förbättrat er i procent så är det bara att maila mig så ordnar jag det.

Stora kramar & TACK för en rolig utmaning allihopa!

SportsgymFriday

Du kanske också gillar

6 kommentarer

  1. Jag hoppas på fler utmaningar så jag kan vara med och skicka in ett slutresultat oxå. Jag hade oturen åka på en tre veckors bihåleinflammation en vecka in i utmaningen, så det kändes lite dumt att skicka in ett resultat som var sämre än vid starten 🙂

    1. Åh vad tråkigt Erica! Tyvärr är ju sjukdomar sådant man inte kan styra över men det kommer absolut fler utmaningar framöver så att du får en ny chans 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *