Rainy Monday

God morgon vänner!

Vädret har gjort en helomvändning i Sundsvall och idag har vi vaknat upp till ett riktigt regnoväder. Det har varit så kvavt i helgen så egentligen är det rätt skönt men jag saknar redan solen, hihi, hoppas den kommer tillbaka snart!

Jag är så galet trött idag efter ännu en jobbig natt. Sömnen strular vidare som bara den för Jolie och nu är jag sådär nära bristningsgränsen igen. Sist det hände var i höstas någon gång tror jag. Får se när stoppet kommer men hoppas nästan att det blir snart för det brukar hjälpa att bryta ihop, ladda ur, ladda om och sedan ha ny energi och krafter att köra racet igen. Som en av specialisterna vi har pratat med sa – alla barn lär sig att sova någon gång. Sedan är frågan om de är en vecka, en månad, ett år eller tio år när det sker. Jag bär med mig det när det är som mest jobbigt och tänker att det bara är en kort period av livet. Det blir bättre. Någon gång.

regn

Nej, bryta ihop var det men inte här och nu, haha. Är inne på dagens 3:e kopp kaffe men det vill inte riktigt hjälpa idag så jag tror jag ska lägga om dagens planer och bege mig ner mot gymmet för ett pass. Det brukar vara 50/50 om det hjälper när energin är noll men helt klart värt en chansning känner jag.

Återkommer med bättre pepp senare idag hoppas jag. Kram kram!

Du kanske också gillar

8 kommentarer

 1. Hoppas att träningen piggare upp! Själv sitter jag i soffan men en sovande bebis i famnen och tittar på malou 🙂 måste få fråga om du vet varifrån klänningen är köpt? Tokgillar “skärningen”!!

 2. Usch, det är så jobbigt med strulande sömn hos de små, även jag har blivit varse med vårt andra barn. Vi endå skänka en gnutta hopp 🙂 Från att Wilson under flera månader vaknade varannan timme varje natt sover han nu allt som oftast 12 timmars nätter då vi inte är in till honom en enda gång, känns för bra för att vara sant! Jag vet att några månader inte går att jämföra med flera år men det var ändå jobbigt när vi var där och slet vårt hår och jag inte orkade mer… Det är bra att du lever på hoppet, plötsligt händer det! Styrkekram till dig!!

 3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Jag är en av dem som vet precis vad du menar, blev till och med sjukskriven efter att ha jobbat ett halvår efter mammaledigheten, då min dotter var 1,5 år och hennes sömn hade strulat sedan födseln. Utmattningsymtom var domen! I september fyller vår älskade dotter 3 år, och äntligen börjar jag ha lite hopp om sömn i framtiden, jag har märkt nu då hon sover mer och mer sällan på dagen att hon sover bättre, och vår dotter är även så att hon sover längre på morgonen om hon får lägga sig tidigare. Kan låta konstigt men så funkar hon. Jag tror att då hon inte längre har behov att sova dagtid alls ( nu sover hon vissa dagar på förskolan om hon är jättetrött, men ingen lång stund) kommer nattsömnen att rätta till sig själv. Det är min förhoppning . Slutligen vill jag säga att jag i.o.m att jag vet hur det kan vara att ha sömnbrist i flera år, även vet att ni har ett starkt och hållbart förhållande du och din man, för hade jag och min man inte haft en stark grund hade vi aldrig fixat detta! För det tär på kropp och psyke att inte få sova! Vi har nu fått ett till barn och jag var livrädd för att må lika dåligt igen, men vårt nytillskott sover istället dygnet runt, hur och när och var som helst. 🙂 Så så kan det vara, alla barn är olika! Ville mest av allt säga, fy tusan vad du gjort det bra!!! Med utbildningen och allt under dessa ( såklart underbara) men tuffa år! KRAM

 4. Jag har tyvärr inga erfarenheter att dela med mig av, men jag kan ändå känna din trötthet och frustration över för lite sömn. Sova måste alla göra för att fungera. Jag vill mest bara skicka ett helt gäng styrkekramar och säga att jag håller tummar och tår för er skull att det vänder snart. Om så bara för ett par dagar eller en vecka i stöten. Fortsätt tro och hoppas, jag lovar, en dag vänder det och ni har ett barn som sover genom nätterna. Men jag hoppas verkligen för er skull att det inte tar 10 år. 🙂

  Massa styrkekramar!! Du är stark, ni är starka, ni fixar det här! 🙂 <3

 5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Här strular det också fortfarande, mer eller mindre och det är så tröttsamt! Och så andras kommentarer då: “Åh, vaknar ni FORTFARANDE på nätterna?” -Ja, det gör vi, inte så mycket att göra då man testat allt… Suck. Hoppas vi inte behöver vänta tio år! 🙂

  Många kramar <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *