Kavat Svea

Idag efter dagishämtning tog jag och Jolie oss en tur i butikerna med uppdrag att bättre sent än aldrig köpa ett par sandaler till henne. Det visade sig ganska snabbt vara lättare sagt än gjort då allt var så utplockat och utbudet var nästintill obefintligt. Jag hade sedan tidigare siktat in mig på ett par likadana hon hade ifjol medan damen i fråga vänligt men bestämt talade om för mig att hon ville ha ett par rosa eller blåa sommarskor. Ingen av oss fick som vi ville. Haha!

Det fick tillslut bli dessa klassiska från Kavat. Jag köper gärna Kavat till henne om vintern, den är ju så lång, men att lägga så mycket pengar på ett par skor hon bara kommer att använda ett par månader sved en del kan jag erkänna. Nåja, det är ju ett bra märke och vitt fungerar alltid så på det stora hela blev vi nog nöjda både jag och fröken som så stolt bar sin påse med nya skor ut från affären.

kavat

Bilder lånade från DinSko

Du kanske också gillar

5 kommentarer

  1. Jättefina sandaler!! Kavat är ju bäst (tycker jag) och även om det bara är för ett kort tag så är det ju super för dem att ha rejäla, stabila sandaler som tål tuffa tag 🙂 Vill du inte spara dem till ev framtida barn så sälj dem, känns lite bättre om man kan få en slant tillbaka. Ha en bra dag!! Kram

    1. Ja, håller med dig helt, Kavat gör ju grymma skor men kändes lite surt ändå igår, haha 🙂 Tänker jämt innan att jag ska sälja sedan men just barnskor är ju så otroligt söta så sparar dem nog till eventuellt syskon!

      Hoppas du får en bra dag!
      KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *