Grym rumpövning!

Hej vänner!
 
Här kommer en grym rumpövning som ni gärna får testa på under dagen. Fråga gärna om ni undrar över något angående övningen. Lycka till!
 

Du kanske också gillar

10 kommentarer

 1. Det här gillas!! 🙂 mer sådant!

  Jag har alltid gillat att träna, men det sista året har det liksom blivit inte blivit av, motivationen har varit så långt borta att den inte ens skymtats. Har tränat två gånger under våren och det har känts kul, men ändå så har jag inte kommit

  1. Igång.. Hade behövt någon som dig som hade kunnat pusha mig till att ta mig an träningen. Men sådana här videos blir jag lite extra peppar av. Dina inlägg med träningstips i textform är också bra, fast de biter inte riktigt lika lätt på mig.

   Well, hoppas du får en härlig lördag! Kramis 🙂

 2. TACK för träningstipset!! Å tack för att du länkade 🙂 Det ser både jobbigare och mer effektivare ut än vanligt höftlyft som jag tröttnat en del på. Jäklar vad asset ska få träna nu, hihi. I sommar ska jag ha en grann bikinihäck 😉 KRAM!

 3. Bästa rumpövningen måste vara knäböj 😀
  Ju jobbigare, desto bättre.

  Även jag som kille har märkt det när jag var riktigt ihärdig i både mark och böj, slutade med att jag inte kunde köpa normala jeans så jag tränar knappt ben längre (tränar knappt något alls men kommer nog igång snart) .. direkt jag försöker träna dom så exploderar dom i storlek, det är fascinerande det där med muskelminne, myostin osv 🙂

 4. Vilken bra blogg!

  Jag och min vän har också en träningsblogg. Vi kör just nu en tävling på bloggen. Kika in och va gärna med och tävla. Inga konstigheter, bara en motivering räcker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *