Blåbärspaj

Hej finisar!

Hemmagjord blåbärspaj är ju så otroligt gott men finns det inga blåbär i frysen så duger Frödinges rätt bra den med, hihi! Idag efter jobbet svischade vi in en sådan i ugnen och bjöd sedan över Sara och Tilde för att få hjälp att äta upp den. Mums, mums, mums!

fika

Vädret har varit så tråkigt idag med kalla, kalla vindar. Jag försöker att aldrig klaga på just vädret då det ändå inte är sådant man kan styra över men ibland är det verkligen svårt. Klagandet lockar lite nu. Dock så glad för sällskapet vi fick i eftermiddags, det lyste upp dagen mer än solen!

Nu ska jag försöka jobba ett par timmar här innan det är dags att sussa. Men ni, en sak till, ni glömmer väl inte att tala om för era nära och kära hur mycket de betyder för er? Så klyschigt, jag vet, men också så viktigt. Livet kan förändras och/eller ta slut så snabbt. Ta hand om varandra!

Stora kramar ♥

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Själv tänker jag lite tvärtom där. Vädret får man klaga på, just för att man inte kan styra över de får man också bli irriterad över de. Saker man själv kan förändra orkar jag inte med att höra klagomål om:-).

    1. Haha, så har jag inte sett på det innan men intressant tanke 🙂 Jag tänker mer att det är dumt att klaga på sådant som man ändå inte kan påverka. Men håller med dig och din syn också nu när jag tänker efter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *