Sol&Kaffe

Åh, du underbara vår är du äntligen här på riktigt nu? 18 grader varmt visar termometern i solen idag och hur underbart är inte det? Efter lunch nådde solen äntligen över och runt så strålarna landade på vår balkong och jag har nu spenderat eftermiddagens pluggandes på en filt där ute. Plötsligt känns tanken på att studera ett halvår till inte alls lika skrämmande längre, hihi!

caffelatte
kaffe

Ser ni min tumnagel där? Inte den vackraste och borde klippas, i know, men vet ni vad jag fick i födelsedagspresent? Jo, jag ska få gå och fixa mina naglar. Tjihooo! Det är något jag velat göra länge och jag tänker mig en ganska kort och enkel variant med vita tippar och kanske någon liten sten. Längtar tills det är dags men tror jag väntar tills dessa utbildningsveckor är klara.

Tack söta ni för all pepp i föregående inlägg ♥

Puss & kram!

Du kanske också gillar

12 kommentarer

  1. Ja visst är det underbart med vårsolen.
    Jag går och fixar mina naglar regelbundet, set är såååå skönt.
    Kram och ha en fortsatt skön dag
    Lina

  2. Åh det gör så mycket att ha fina naglar.. Lägger faktiskt den lyxen på mig själv 400kr i månaden blir det (ungefär) för att underhålla mina akrylnaglar på salong. Det lyfter liksom humöret att händerna alltid är fina 🙂 Och så blir det ännu roligare med ringar och smycken 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *