Vila i frid Nelson

God morgon vänner!
 
Att idag inte skriva om den sorgliga nyheten som nådde världen igår kväll känns så fel. Jag började skriva om snöovädret vi har, min och Jolies promenad till dagis imorse och om glädjen över att det är fredag, men nej, det kändes inte rätt så jag raderade det. Sociala medier svämmar idag över med hyllningar och kondoleanser till den fantastiska man som nu lämnat oss. Min blogg blir inget undantag. Det Nelson Mandela har gjort för mänskligheten är näst intill omänskligt. Ändå gjorde han det varje dag. Varje vecka. Varje månad. Varje år. Han gav aldrig upp tron på att alla människor kan lära sig kärlek. Jag tror att vi alla har mycket att lära av denna man. 
 
“No one is born hating another person because of the colour of his skin, or his background, or his religion. People must learn to hate, and if they can learn to hate, they can be taught to love, for love comes more naturally to the human heart than its opposite.”
 
 
Med tanke på Nelsons hälsa och sjukdomar det senaste året så hoppas och tror jag att han nu äntligen har fått frid. Jag vet inte, men jag hoppas. Jag hoppas även att inte bara vi utan att våra barn och deras barn får lära känna och komma ihåg denna underbara man. Att han lever kvar med oss för alltid. Att hans budskap lever kvar för alltid. 
 
Jag skänker idag tankar till dina anhöriga och till hela världen som förlorat dig – en stor man, en ängel, en förebild. Vila i frid Nelson ♥

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *