Rapunzel of Sweden

Hej vänner!
 
Lovade ju er att berätta om mina extensions som jag satte i för ett par veckor sedan. Som ni vet så kände jag ju mig så less på mitt hår och kände för en förändring. Lugg, en uppljusning eller extensions var alternativen. Valet föll på det sista och jag känner mig så nöjd. Jag har träningsförbud tills vidare, förmodligen detta år ut som det ser ut just nu, och detta mår jag såklart väldigt psykiskt dåligt av. Därför försöker jag hitta på vad jag kan för att muntra upp mig själv och ytlig lycka i form av extensions är ett sätt. Ibland får man vara ytlig.
 
 
Jag satte in mitt hår hos duktiga Jennie på Rapunzel of Sweden i Stockholm. Det är cirka 110 stycken slingor som är fästa med kreatinvax. Man kan antingen göra en uppfräschning cirka var 6:e vecka av håret för att behålla det långt eller så låter man det vara och tar ut det helt efter 2-3 månader. Jag skulle vilja behålla det men tror att min utväxt kommer synas för mycket så förmodligen måste jag ta ut det, färga om håret, och sedan sätta i igen om ett par månader. Men det tar vi då. Älskar’t här och nu, hihi!
 
Söndagskramar ♥

Du kanske också gillar

9 kommentarer

  1. Det blev super fint på dig!! Håller med dig att man absolut får vara en smula ytlig ibland 🙂 Du ska se snart så är du tillbaka och tränar igen!! Du är en grym inspiration!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *