Norra Norrland

Hej vänner!
 
Idag har vi haft finbesök av älskade vänner som kommer från långt där uppe i norr. Jag vet att många av er tycker att jag bor långt upp i norr men det här gänget som var här idag bor i Norrland på riktigt. Min bästa vän med familj. Jolies gudföräldrar. Vi konstaterade att sist vi sågs var här, alltså nästan ett år sedan, och ja, vi var eniga om att det var alldeles för länge sedan. Tårarna rann när vi vinkat hej då och jag hoppas det inte dröjer lika länge tills nästa gång ♥
 
 
Arkivet kan förresten se lite knas ut och jag har bland annat märkt att det saknas bilder när man kikar långt bak i det. Ska se om det går att få ordning på det. Att radbrytningar och sådant saknas kan jag leva med men bilder och text är ju kul att ha kvar. 
 
Härlig träningsvärk här idag efter gårdagens träning. Dock åkte jag på en febertopp igårkväll, igen, så kanske var lite för ivrig igång trots allt. Har vilat idag så kan jag förhoppningsvis gå på det imorgon igen. Tålamod, tålamod, tålamod!
 
Ska imorgon utse vinnaren om en väst från Röhnisch. Återkommer. Kram på länge!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

  1. Va roligt att äntligen ses igen efter så lång tid! Men visst är det så att med de allra bästa vännerna spelar tiden verkligen ingen roll.
    Kul om det skulle komma tillbaka bilder till ditt arkiv tycker jag. Jag har sedan ett tag tillbaka läst ikapp från tiden då du började blogga, i Åre, och det har aldrig funnits bilder till inläggen där. Roligt att läsa ändå men i vissa fall blir man ju galet nyfiken på en bild också 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *