Julklappstips Hantlar

God morgon vänner!
 
Jag får ofta frågan om vilka redskap jag tycker att man ska satsa på vid hemmaträning. Ett gummiband, hantlar och, om man kan hantera den, en kettlebell är mina favoriter som svar på den frågan men man kommer långt med enbart ett av alternativen också. Fantasin är det som sätter gränsen för övningar och ekonomi/utrymme brukar vara det som sätter gränsen för vilka redskap man väljer att satsa på. 
 
Väljer man att gå för hantlar så rekommenderar jag dessa från Rusta. Man får mycket för pengarna och det är praktiskt att man kan reglera vikten själv och även köpa till nya viktskivor när man “vuxit ur” de vikter som följer med. Många fegar gärna när det gäller vikter och köper därför för lätta. När man köper dessa som jag rekommenderar är lättaste vikten 2kg/hantel och tyngsta vikten 10kg/hantel vilket är en bra start. 
 
Se så, skriv upp på era önskelistor nu 😉
 
 

Du kanske också gillar

7 kommentarer

  1. yeey! bra tips! vi har bara en skivstång här hemma och jag skulle verkligen vilja ha lite hantlar också. vet du vad priset ligger på hos rusta?

    kram ♥

  2. De är riktigt bra grejer! har själv de hemmw. Har dock även lägre vikter också hemma då främst mina axlar inte grejar så där höga vikter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *