Innergården 1891

Hej vänner!
 
Vi har haft finbesök här över dagen av mormor, morfar, min lillebror och hans flickvän. Mormor och morfar är då Jolies mormor och morfar såklart men samma sekund som Jolie föddes så bytte de nog namn från mamma och pappa till mormor och morfar. Vi har bytt lite julklappar, ätit en god lunch på stan och myst här hemma hos oss. Innergården 1891 är ett så mysigt ställe att luncha på men jag glömmer ofta bort att det finns trots att det ligger mitt inne i centrum. Och ni, min lilla lilla lillebror ska bli pappa till våren. Hur häftigt är inte det? Stolt blivande faster här!
 
 
Nu har vi precis vinkat hejdå till gänget som skulle tillbaka hem till Jämtland igen. Vi får se när vi ses nästa gång men kommer det ingen snö till Sundsvall i dagarna funderar vi på att ta en tripp upp till Åre för skidåkning nu under helgerna. Vi hade ju snö i massvis här ett tag men allt regnade bort förra helgen. Ni som följer mig på Instagram har ju säkert redan sett vad vi behöver snön till 🙂
 
Glad lördag fina ni ♥
 
Psst…. Vid midnatt lägger jag upp den fjärde adventsluckan som innehåller ett FAB pris!

Du kanske också gillar

6 kommentarer

  1. Men är du oxå från Jämtland? 🙂 Att bli faster/moster är ju såå mysigt, jag blev själv moster till världens sötaste (ja näst efter mina egna barn då 😉 ) kille för två veckor sen.
    Må så gott o kram på dig!

  2. Jaha där ser man! Är själv från norra delen av Jämtland men efter några år på vift hamnade jag i Söderhamn.
    Däremot har jag aldrig varit i Åre. Jag vet, jag skäms 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *