Shopping Girl

Hej vänner!

Idag skulle jag gissa på att vi har haft årets hittills varmaste dag här i stan. Helt vindstilla och runt 27-28 grader i skuggan. Förra sommaren är sedan länge glömd och sommaren 2013 är istället den som kommer att bäras med i minnet. Åtminstone vädermässigt sett.

Jag har jobbat hela dagen idag men nu har jag tagit helg och vädret ser ut att bli lika härligt hela helgen. Vi har bokat en heldag med bad imorgon och Jolie har som vanligt lagt sin röst på Himlabadet. Jag tänker att det skulle vara mysigt att testa något av havsbaden innan sommaren är över, men ja, samtidigt så är ju Himlabadet väldigt smidigt och bekvämt. Vi får ha ett nytt ö-råd imorgon, hihi!

shoppingShopping Girl ♥

När jag slutat jobba för dagen så promenerade vi ner på stan för lite shopping. Tanken var att fylla på min garderob men ni kan ju gissa vem som kom hem med nya kläder? Så mysigt att höstkollektionerna börjar komma in i butik nu, helt klart årets bästa kläder, men att handla stickat och halsdukar i denna hetta lockade inte särskilt så jag får göra ett nytt försök om ett par veckor istället.

Kram kram!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *