Lördag

God morgon lördagsvänner!

Barnloppis står på agendan denna förmiddag där uppdraget är att fynda dagiskläder till Jolie. Jag kan erkänna att jag är väldigt dålig på både att fynda och att köpa begagnat men jag tänkte ge det en chans i alla fall. Sist jag var på barnloppis var innan Jolie var född och då fyndade jag ju faktiskt ett och annat. Galet att det snart är tre år sedan.

lördagFår mamma ta ett kort på dig gumman? -Nej, men du kan få ta ett kort på min bil… Tack för det älskling, hihi! 

Imorgon går tävlingen Tough Viking av stapeln på Gärdet i Stockholm och Mattias ska vara med och tävla. Jag är så sugen på att ta med mig Jolie ner över dagen för att heja på honom. Tänker att vi tar tåget i så fall så kanske hon har en chans att sova på vägen hem. Kommer bli en tuff dag för både Stor och Liten men det vore verkligen så skoj. Tågbiljetter finns i alla fall så jag ska fundera ett par timmar till på hur vi ska göra. Ska någon av er dit?

Du kanske också gillar

3 kommentarer

  1. Kul med Tough Viking! Hade gärna velat vara med (det är mer min typ av lopp, bara springa är så dötråkigt, men en massa hinder som utmanar en gillar jag), om det inte gått så långt bort, och om de inte haft elchockshinder. Skulle vara intressant att höra vad Mattias tycker om det efteråt? Elen alltså. Jag tycker det låter riktigt obehagligt, och ingenting jag tycker har i en sådan tävling att göra (för mig handlar det om uthållighet, styrka och jävlaranamma, det är övriga loppet fullt tillräckligt för tycker jag), men skulle vara kul att höra vad någon som gjort det tycker?
    Hoppas det går bra för honom, och klart att du och J ska åka och heja på:)

  2. Ni är alltid välkommen hit! Vi har ju några kartonger med kläder som ligger, finns säkert något som passar för unga damen att ha på dagis och slita på. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *