Good morning Friday!

God morgon vänner!

Här ringde klockan tidigt i morse då jag strax ska hoppa på tåget ner till Stockholm. Jag har ett möte där idag som känns så spännande. Det är bloggrelaterat, eller jag hade i alla fall inte fått möjlighet till det om det inte vore för bloggen, så återigen – tack kära Blogglandia för att du finns. Håller er såklart uppdaterade längs med vägen och lovar att säga B så snart jag vet 🙂

fredagFredagens Mama och trötta Kiddo ♥

Jag är förresten så nöjd med håret. Tänk vad en urklippning kan göra mycket. Fortsätter att kämpa med att spara ut längderna och det tar sådan tid. Men den som väntar på något gott… Hihi!

Kram &  Happy Friday!

Du kanske också gillar

11 kommentarer

 1. Jag har sagt det förut men säger det igen; Jösses, va du är snygg, Malin! Och ständigt så oklanderligt klädd!

 2. Hej!!
  Blev superbra i håret! Jag har två veckor kvar till min frisörtid så jag vill gå med mössa snart… 😉
  Läste inlägget du skrev i förrgår, allt löser sig vännen..! Men jobbigt när man är mitt uppe i en sån period när det känns så där… Säg till om du vill ses och surra, eller tvärtom och ses för att tänka på annat – vi kan dricka kaffe och titta när barnen leker 🙂 Jolie kanske gillar våran studsmatta?;-)

  Ha det så bra i Stockholm idag, låter spännande!

  Stor KRAAAAM! Och trevlig helg <3

 3. Vad roligt att hitta en Sundsvallsbloggare 🙂 jag bloggar dock från Sthlm, men är född och uppvuxen i Sundsvall. En härlig och inspirerande blogg har du. Kul !!!

 4. Åh vad fint håret blev!
  Har funderat lite på hur man gör med barnen/bebisarna på mamma boot camp.. Är de i vagnarna hela tiden under träningen eller är de med i träningen någonting? Brukar alla barnen hålla sig där, eller? Tänkte om man har ett barn som kanske inte vill vara i vagnen under hela träningspasset..

  1. Beroende på hur gamla bebisarna/barnen är så ligger de i vagnen, på en filt bredvid mamman, springer och leker bredvid etc 🙂 Vi anpassar oss hela tiden efter både barn och mammor så att alla ska kunna vara med!

 5. Vad fin du är i håret 🙂 ha en härlig helg där nere 🙂 själv är jag ledig idag, så har spenderat dan med shopping och fika på stan med en kompis. nu ska vi alldeless strax ner på Jacks och äta med en till kompis, sen ska vi på fest 🙂 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *