Åka Buss

Dagens bästa upplevelse utöver Himlabadet var nog bussturen vi tog från stan hem till oss. Åtminstone om man frågar Jolie. Hon brukar ofta fråga om vi inte kan åka buss men det har aldrig blivit av då vi i princip alltid promenerar dit vi ska – eller tar bilen om det är en längre sträcka. Idag när vi var på väg hem från badet så frågade hon igen om vi inte kunde åka buss och då Mattias har bytt jobb och numer alltid behöver bilen så tänkte jag att det inte kan skada att ha ett busskort. Så vi knatade in till stan och köpte oss ett kort och gjorde sedan premiärturen omgående. Nu har hon ju åkt buss förut men jag tror inte hon kommer ihåg det så det var en mycket glad, nöjd och stolt tjej som åkte med bussen hem.

reskortet
buss

Nu har precis farmor och farfar varit här och hämtat Fröken Bus så att jag ska få chans att jobba lite i lugn och ro ett dygn. Mycket välbehövligt och uppskattat till tusen. Färdiglagad mat hade de också med sig så jag är nu mätt och belåten och redo för jobb i några timmar.

Har ni haft en bra dag?

Du kanske också gillar

8 kommentarer

 1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Önskar jag va i samma ålder som Jolie och njuter mer av en bussresa än bilresa, hon har så mycket att lära mig den där flickan, ha ha.
  Hoppas det får bra med jobbandet gumman :).
  Jag sitter och väntar på bussen som ska ta oss till flyget, längtar faktiskt lite hem till Sverige.
  Puss o kram

 2. Ja tänk att det kan vara så roligt och spännande att åka buss när man är liten:) vi åker buss varje dag till dagis, så mycket att titta på, prata om, välja vilken plats man ska sitta på, vem som får trycka när vi ska av:) ja en massa roligheter!!!!!! Hoppas ni haft em härlig dag, så härligt att få lite barnvakt. Kram

  1. Ja, men sömnen alltså, skojar du, gudomligt!!!!!! 😀 Känns som att jag föryngrats tio år i natt och det var länge sedan jag kände mig så pigg och fräsch som idag, hihi!

   Glad tisdag vännen!
   Kram!
   <3

  1. Hahahaha, ja, men å andra sidan så duger ju bara det bästa åt den bästa så klart han ska åka taxi lillhjärtat 😀 Bara slänga upp plånboken! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *