Mer Kottar

Vi fortsatte att plocka kottar från den stora nedfallna grenen även idag efter dagis och samlingen i vagnen börjar nu bli riktigt fin och stor. Jag “råkar” dock tappa några, eller snarare en sisådär 10-20 stycken, då och då för att vagnen inte ska bli helt överfull av kottar, hihi! Tiden vi har tillsammans mellan dagishämtning och middag är så mysig och jag har älskat den sedan Jolie började på dagis i höstas men älskar den om möjligt ännu mer nu om våren. Visst blir allting så mycket lättare när man slipper tjugo lager kläder innan man ska gå ut?

Nu väntar något så roligt som tvättstuga här hemma. Som jag längtar efter flytt, ett hus och en egen tvättmaskin. Snart kanske vi är där? Hoppas, hoppas!

tallkotte
kottar
utemys

Du kanske också gillar

14 kommentarer

 1. Hihi, vad gulligt! Här var det också kottar ett tag men nu för tiden så plockar dottern med sig stenar hem. 🙂 Härlig bild på dig och Jolie! Kram

 2. Hej!

  Jag hamnade på din fina blogg när jag sökte på barnvagn:) Vilken vagn är det ni har på en av bilderna? Ser ut som en babyjogger som är vänd mot dig!? Finns det? eller är det någon annan vagn?

  Hoppas att du har tid att svara:)

  Är du nöjd med er bugaboo föresten?

  Kram Emma

  1. Ja, precis, det är en Baby Jogger City Versa och den är vändbar 🙂 Bra vagn, speciellt för stora/långa barn då den har mycket plats och en hög maxvikt på 30 kg. Klicksystem så det är busenkelt att växla mellan att ha barnet framåtvänt eller bakåtvänt.

   Vi har en Bugaboo Cam och en Bugaboo Bee+ och är supernöjd med dem båda två. Hojta till om du har fler frågor!

   Kram Malin

 3. Hej hittade hit när jag sökte på City versa 🙂 Läst att du tänkt skiva en liten recension om den men hittar den inte.. Hur är vagnen tycker du? Är lite nyfiken eftersom jag funderar på att köpa en själv 🙂 Hoppas du har tid att skriva några rader!

  1. Hej!
   Jag är helt säker på att jag skrivit en recension men kan för mitt liv inte hitta igen den någonstans nu. Vagnen har många plus men även några minus. De stora plusen är att Jolie har massa plats i den trots att hon nu är drygt 3år. Den har en maxvikt på 30kg vilket gör att även stora barn kan åka i den länge. Relativt enkel att fälla ihop och vika ihop. Blir även rätt liten hopfälld.

   Det stora minuset är att den är TUNG. Riktigt tung tycker jag som är van lättare Bugaboo. Så om vintrarna är den tungkörd och även tung att lasta i och ur bilen. Dock inte svårstyrd eller något sådan, den går genom allt. Vi har även haft problem med vobblande framhjul men detta är inte något jag har kollat upp, kan säkert vara lättåtgärdat.

   Hoppas mina svar hjälpte lite 🙂

 4. Okej tack för ditt svar! Men summa summarum, en bra vagn värd att lägga pengar på eller finns det annat som kan vara bättre?

  Och jag undrar ifall du verkligen skivigt något recension om den för du har vid flera tillfällen skrivit att oj nä nu är det dags och nu måste jag göra det osv, haha.. hittar liksom alla dessa inlägg men inget där det verkligen finns en recension.

  Jaja.. Använder ni den fortfarande? Juste, undrar om den är stum? Eller finns det någon fjädring i den?

  1. Ja, absolut en bra vagn. Jag är ju Bugga-frälst och gillade vår Bugaboo Cameleon tusen gånger mer men tyvärr växte Jolie ur den på längden och då var Versan det bästa alternativet jag hittade. Vi använder den fortfarande dagligen till och från dagis och så. Nu när det är barmark igen går vi dock över till Bugaboo Bee igen 🙂
   Haha, ja, kan det vara så? Jag är säker på att jag har skrivit en men å andra sidan sökte jag ihjäl mig här om dagen när du frågade sist utan att hitta den så du kanske har rätt 🙂

   Och ja, den är helt stum, ingen fjädring alls. Är väl smaksak gissar jag, jag personligen har svårt för vagnar med gung 🙂

 5. Hej och så en siista fråga då 🙂 skulle man kunna ha vagnen som resevagn tror du eller är den för tung och bökig? Tack för att du tar dig tid att svara på alla frågor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *