A Lovely Tuesday

God morgon vänner!

Bloggen låg visst nere här igår kväll igen men nu verkar allt vara uppe och rulla som det ska. Apropå bloggen så har jag senaste veckan blivit sönderspammad med just spamkommentarer så har jag missat någon av era kommentarer eller kanske till och med råkat radera dem så har det inte varit med mening. Alla kommentarer är ju alltid välkomna här som ni säkert vet ♥

Gårdagen var verkligen helt underbar med säsongspremiär för två grupper av Mamma Boot Camp på förmiddagen och premiär för MBC Fortsättning under kvällskvisten. Så himla skoj att få träffa alla underbara mammor och jag ser verkligen framemot att träna med dem nu under våren!

malin3

Vädret var helt otroligt igår och jackan åkte av redan klockan tio på morgonen. Som jag tjatar om väder och om våren som nu är här men det är ju så härligt. Eller hur? Hoppas att dagen idag blir lika härlig!

Morgonkramar från mig!

Du kanske också gillar

7 kommentarer

 1. God morgon!
  Hoppas ni får en härlig träningsdag i solen:)

  Jag har en fråga ang magmuskler som jag hoppas kunna få svar på. Jag födde barn för 2,5 år sedan och kom igång med träning relativt fort och återhämtningen har gått över förväntan. Dock hade jag inte riktigt rätt kunskap och fick inte rätt hjälp ang magmuskler så jag upplever att de fortfarande är något delade. Jag vet ju nu att plankan is the shit;) men jag tränar ofta les mills pass och där är det ju andra magövningar också.

  Så mina frågor: är det för sent för magmusklerna att gå ihop? Kan jag fortsätta träna andra magövningar än planka? Jag tänker då på les mills cx works om du är bekant med det?!
  Hoppas du har tid att hjälpa mig med detta! Du har så mycket kunskap och är en stor inspirationskälla:)
  Jag går själv och drömmer om en pt-utbildning i framtiden men det får vänta något år till. Det är riktigt kul att få följa din resa!

  Kram Stina

  1. Har du koll på hur stor din magmuskeldelning är? Man brukar säga att har du tränat magen (plankat) regelbundet (nästan dagligen) i cirka ett års tid och den fortfarande inte gått ihop helt så kommer den förmodligen inte göra det heller. Ca 1,5 cm delning brukar man kunna leva med utan att få några problem i till exempel ryggen. Dock är detta väldigt generellt och skiljer sig från individ till individ.

   Angående CX Works så får du köra på det som känns bäst för dig. Jag kämpar fortfarande med min magmuskeldelning och hoppas att jag ska kunna få ihop den lite till och undviker därför fortfarande övningar som inte gör min magmuskeldelning någon tjänst. Därför hade jag inte deltagit på t.ex CX Works.

   Hoppas mina svar hjälpte något. Kram på dig & Lycka till!

 2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Vad härligt! Vart är dina shorts ifrån? Letat efter liknande länge nu så tacksam för svar =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *