Magkänslan

Visst är det mäktigt hur stark magkänslan ibland kan vara? Jag har alltid gått mycket på min magkänsla men kanske extra mycket sedan jag blev mamma. I morse tyckte jag att Jolie verkade lite hängigare än vanligt utan att jag riktigt kunde sätta fingret på vad det var. Det kändes helt enkelt som att hon skulle vara hemma från dagis utan att jag egentligen hade något konkret att gå på. Efter lite överläggning med Mattias bestämde vi att han skulle komma hem för att VAB:a men jag kan erkänna att jag hade lite dåligt samvete över att ringa hem honom när Jolie egentligen inte verkade sjuk. Dagen gick och jag började tvivla på att magkänslan kanske inte stämt trots allt, att jag kanske bara är lite extra känslig nu när jag varit iväg så mycket från Jolie? Men strax innan klockan tre sa det PANG och febern kom till lillhjärtat och det med besked. Såklart jättetråkigt att hon är sjuk men det känns ändå bra att veta att jag fortsatt kan lita på min magkänsla.

joliesjuk

jolieninneGlass, pyjamas & Ninne 

Nu ska jag natta Jolie här så hoppas jag att hon får sova i natt och att hon vaknar pigg och glad imorgon. Vi får se lite hur vi löser det med VAB:andet, helst vill jag ta det eftersom jag varit borta så mycket samtidigt som jag har så mycket att göra med studier/företag så det lutar nog mot att Mattias får rycka in imorgon med.

Tisdagskramar!

Du kanske också gillar

22 kommentarer

 1. Men stackars liten 🙁 Magkänslan ska man lita på – har haft rätt så många gånger, och inte enbart när det gäller sjuka barn 😉 Hoppas hon mår bättre imorgon!

  KRAM

  Ps: Hoppas dina PT-pass gick bra – synd att jag bor så långt bort 🙂

  1. Ja, det har du så rätt i! Magkänslan har hjälpt mig att fatta många kloka beslut 🙂

   Tack vännen! Inget direkt PT-pass än utan mer styrketräningsteknik men så kul det med 😀

   KRAM

 2. Åh de var samma för oss igår morse. Jag kände med en gång vi vaknade att Arvid inte var riktigt på topp på nåt vis men han hade ingen feber eller nåt sånt. Igår eftermiddag blev han snorig o under natten kom febern o imorse när han vaknade var han jättehes. För mig var ju valet att hålla hemma lätt eftersom jag ändå är hemma med Lucas men den där magkänslan är himla bra att ha!! =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *