Underbara Fjällvärld

Vi har haft en helt fantastisk lördag tillsammans på fjället. Det är något speciellt med atomsfären i fjällen och först när jag är där kan jag inse hur mycket jag faktiskt saknar det. Vi har bestämt att vi ska bli duktigare på att åka “hem” just för att fjällvandra. Idag är det förresten på dagen två år sedan vi flyttade från Åre, är det inte galet vad snabbt tiden går? Just idag utgick vi från Ullådalen som har väldigt vänliga leder att vandra efter. Rekommenderas varmt för barnfamiljer, nybörjare i fjällvärlden eller om man bara vill ha en enkel och fin dagstur.

Efter våran tur tog vi en sen lunch på Broken, som jag bloggat om förrut, en klassiker i Åre som vi besöker varje gång vi är hem. Dagen avslutades med en kaffe hos min gamla kollega och kära vän på kontoret där jag jobbade.

Åh, denna lördag kommer jag bära med mig länge i hjärtat. Just nu är jag så laddad med energi som man kan bli. Hoppas ni har en härlig helg!

Stor kram ♥

Du kanske också gillar

36 kommentarer

 1. Vilka härliga bilder! Den nedersta är nästan magisk 🙂 Hur mycket väger Jolie nu? Du måste vara grymt stark som orkar bära henne så på fjället. Hade jag aldrig klarat 😉

  Trevlig kväll!

 2. Vilka fina bilder – och jag håller med Anna R om den nedersta!

  Ser härligt ut, även om fjällvandring faktiskt aldrig har lockat direkt. Men min sambo vill gärna! Han gjorde lumpen i Kiruna och vill gärna åka tillbaka och vandra runt Kebnekaise. Vi får väl se hur det blir – kanske trots allt 🙂

  Ha en fin lördagkväll!

  KRAMAR

 3. Så mysigt det ser ut! Har aldrig varit i fjälllen tyvärr. Men skulle väldigt gärna vilja. Ser så fint ut:) Hoppas resten av er vistelse hemma blir lika bra som den verkar ha börjat!

 4. Härliga bilder! 🙂 Samma här, varje gång vi åker till stugan blir middag på Broken! 🙂 Det har blivit som en liten tradition att alltid besöka det stället.

  Önskar er en trevlig helg!

 5. Vackra bilder! Fjällvandring är underbart! Rogivande, energigivande och så blir man sådär skönt trött efteråt.

  Blev aldrig ett besök på Broken igår men vi tänkte testa ikväll istället men då var det fullt när vi kom dit strax före 18 så det fick bli hotellmiddag idag igen ;). Ska förresten hälsa till dig från Madelene (minns jag rätt??) på kids LAB :).

  1. Ja, det stämmer 😀 Jag träffade Madelene en snabbis på jobbet, ja mitt gamla jobb, Holiday Club alltså, igår så då sa hon att en MBC-mamma varit där på besök 🙂

 6. ÄLSKAR att fjällvandra och dricka vatten direkt ur bäcken. Gjorde det mycket som barn tillsammans med min Skellefteå-pappa. Fast vi höll mestadels till i Hemavan där mina farföräldrar hade stuga.

 7. OMG vilka bilder, så avis man blir. Ser riktigt härligt ut, frisk hög luft!
  Skönt att få ladda batterierna ordentligt.
  Ha en fortsatt trevlig helg/söndag!

  Kram Angelica

 8. Hej Malin:)

  läste att du skulle vara med i fitness fighten? och jag lär fråga hur din syn på programet var? funderar själv på att testa på det, men skulle vilja höra hur folk ser på det:)

  Tacksam för svar MVH Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *