På högsta volym

Hej vänner!

Happy mama lämnade happy dotter på dagis i förmiddags. Det gick så bra och det är verkligen en lättnad för mig! Jag vet ju att det kan komma bakslag redan imorgon eller om ett par veckor men eftersom jag haft sådan ångest för detta så känns det otroligt viktigt att vi får en bra start. Det är fortfarande väldigt blandade känslor men de positiva har övertaget vilket känns jättebra.

Nu har jag slagit mig ned på vårat nya, fina kontor och ska arbeta lite med företaget. Telefonen ligger bredvid mig på högsta volym och jag är redo att springa om dagis skulle ringa men än så länge är den tyst vilket är ett gott tecken.

Får så ofta frågor om denna blus och vart den kommer ifrån. Svaret är Cubus och priset är 299kr, det kallar vi kap 🙂

Hoppas ni har en bra dag och att det går bra för er och era små på förskola/inskolningar. Kram kram!

Du kanske också gillar

17 kommentarer

 1. Älskar blusen. Det kanske blir lite shopping i helgen, då ska jag slå till på den. Skönt att det gick bra på dagis. Jag lämnade inskolning till min kille, det var rätt skönt att slippa det faktiskt. Ha en fin dag!

  1. Ja, gör det! Älskar den då den är så lättmatchad och även väldigt skön 😀

   Skönt att det känns skönt för dig/er! Mattias har varit med litegranna men resten har jag tagit och det känns skönt för mig/oss 🙂 Haha, nu blev det mycket skönt 😉

   KRAM

 2. Härligt att det går bra för Jolie på dagis! Det går kanon för Thelma också, hon har så kul där och allt går som en dans. Visst kan det ju komma bakslag men det gör det för alla barn nångång och det får vi ta då 🙂 Kram

 3. Blusen är jättefin! Helt klart min stil :).
  Jag har en liiite liknande från Zara.
  Har du sett din blus i affär nu?
  Kommer nog gå in en sväng på Cubus imorn :).
  KRAMAR Anna S

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *