Ny header + Trix&Fix

Hej sötisar!

Trixar, fixar och bygger om bloggen litegranna vilket medför att det kanske ser lite knas ut här ett tag men jag hoppas på att bli klar under kvällen. Ny header på plats som ni kanske ser, gillade den jag hade förrut men kändes som att det var dags för nytt, dock svårt med en bra ersättare men vi testar denna ett tag så får vi se om det är en keeper 🙂

Puss & kram!

Du kanske också gillar

28 kommentarer

  1. Jättefin! Hade kanske önskat att man anade lite mer än Jolies ben där i vagnen, även om jag inte tänker att hon måste vara med i blickfånget på något vis, det är ju din blogg, men inet bara ett par avkapade ben sådär;) Nej, men petitesser! I övrigt riktigt riktigt fin, klart bättre än den du hade innan måste jag säga. Mycket finare färger, och mycket mer liv i denna komposition! Enda att “klaga” lite på är att jag har suttit en lång stund och försökt klura ut vad det står i den mellersta av de undre raderna (with…..), men kan inte läsa det tyvärr… Annars definitivt tummen upp från mig!

  2. Toppenfin bild och snygg header, dock lite svårt att läsa texten, ffa den mellersta raden! Mne kanske bara jag som börjar bli gammal;)!!

  3. Åh, den nya headern är verkligen jättefin! Härligt med en solig bild som ändå känns lite höstig! 🙂 Om jag vore du skulle jag dock göra texten något tydligare, det är lite svårt att läsa på min skärm. Men å andra sidan kanske du inte vill ha så mycket fokus på texten?

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *