Kvällsdejt

Precis hemkommen från en mysig kvällsfika med min kära Eleni. Älskar att stans caféer har öppet till kl.22 så att man kan ta kvällsdejter med vänner nu när tiden på dagarna blir mindre och mindre. Nu är det snart sängdags för en trött men glad mamma efter en bra dag!

Stora kramar ♥

20120911-211746.jpg

Du kanske också gillar

10 kommentarer

 1. Men oh vad konstigt? Jag undrade vart du tagt vägen ikväll, haha.
  Ja det är verkligen så himla mysigt, underbart att Jens med fått känna nu, blir ju på ett helt annat sätt för honom med då. Så mkt mer verkligt även om han tycker det är lite småläskigt, haha. Hoppas med jag slipper foglossningen, men det jag känner nu påminner SÅ om när jag hade ont med Elliot. Hoppashoppas det går över!

  Mysig kväll! Riktig vardagslyx:) puss!

 2. Ser ut att ha varit en helt underbar kväll, en sån man får ta till vara på och minnas sen när det blir kallt och mörkt 🙂

 3. Vad mysigt det låter! 🙂

  Du som är tränare och verkar ha bra koll på mammakroppen, kika gärna in hos mig och läs vad jag skrivit om amning och vikten. Jag känner mig lite förvånad över hur det har blivit och funderar på om jag borde sluta amma? Du gick ju också ner mycket i vikt, men det kanske framför allt var pga träning? Kika gärna in som sagt och jag vore tacksam för tips och råd!

  Många kramar

  1. Jag fick kämpa jättemycket med att komma tillbaka på startvikt (tog över ett år efter förlossningen) och rasade inte ett enda kilo av amning/pumpning. Så det där är väldigt, väldigt individuellt.

   Är du orolig för att du gått ned för mycket i vikt tycker jag du bör rådgöra med MVC/BVC/Läkare hur och vad du ska göra för att stoppa viktnedgången. Det är inget jag känner att jag kan rådgöra via internet då jag inte alls vet dina förutsättningar 🙂

   Stor kram!

 4. Men du är ju jättefin, såg inte alls trött ut!! 🙂

  Tack själv för en jättetrevlig kväll. Härligt att få prata av sig en massa i lugn och ro 🙂 Det borde vi göra oftare 🙂 Puss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *