Home Sweet Home

Hej sötisar!

Hemma igen efter en helt LOVELY helg på hemmaplan. Det är härligt att två ställen kan kännas som hemma även om Sundsvall nog är mest hem nu för tiden. Fast i hjärtat är Åre/Jämtland alltid hem. Oj, så svamligt, vi kan dra slutsatsen att båda ställena ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Resan hem, haha där kom det igen, gick väldigt bra och vårat lilla hjärta skötte sig tipp topp i bilen vilket var så skönt.

Nu väntar strax sängen så att vi vaknar pigga och laddade inför den nya veckan som startar imorgon. Jag är egentligen så sugen på att sitta uppe några timmar till för att kunna klicka hem något från Lindex Missoni-kollektion som släpps online i natt men jag får kryssa fingrarna för att det finns kvar något imorgon bitti även om det inte är så troligt. Ska ni klicka hem något?

Nattiskram från mig!


Du kanske också gillar

11 kommentarer

 1. Släpps det i natt? Trodde dom skulle släppa kläderna imorgon kl 18, hoppas det för min ögon går i kors här hemma. Jag är lite kluven när det gäller kollektionen. Vill ha men ändå inte + att det är svårt att välja. Hoppas kunna klicka hem något till Mini. Trevlig kväll! Kram

  1. Ja, jag fick mail om att kollektionen skulle släppas kl.24:00 inatt 🙂 Men jag hoppas jag har fel nu, kl.18 låter ju mycket bättre, haha!

   Jag har siktat in mig på en kofta (beroende på material) och en BH 😀

   Kram!!!

 2. Mysiga bilder 🙂 Fjällvandringen såg verkligen härlig ut. Kan tänka mig att luften är alldeles frisk och fräsch där.

  Jag tror inte jag kommer beställa något från Missoni-kollektionen ifall det inte kommer upp något som är alldeles underbart 🙂 Men en kofta och en topp såg ganska lockande ut. Kollade i mejlet igen som kom och den släpps nog under midnatt (CET,vilken tidszon det nu är) men den 25:te, du får vänta en dag till hihi.

  Kram!

  1. Haha, ja, du har helt rätt – jag tittade fel i kalendern igår och tänkte att det var den 24:e då men det var ju bara den 23:e 😀 I natt är det den släpps, alltså den 25:e men det är lättare att tänka 24:e tänker jag om man ska stanna uppe ikväll 😀

   KRAM

 3. Hmm blev besviken på den där Missoni då de inte var min stil alls.. hade ju kanske kunnat tänka mig babyfilten, men mer än så var de inte. Någon enstaka tröja var fin också..men de såg ju bara flickaktigt ut?? Var de meningen? hehe förstod ingenting.. flickaktigt på barnkläderna menar jag alltså:) trodde dom skulle ta in mycket fler grejer, de tog slut bara på en timme väl?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *