GLAD

Hej vänner!

Ikväll har jag en sådan bra och glad känsla i kroppen och jag älskar det. Jag är så glad för att:

 • Jag har världens bästa familj, släkt och vänner  
 • Jag har ett företag som är så otroligt roligt och ger massa energi.
 • Solen har lyst hela dagen!
 • Jag känner att bloggenergin är på väg tillbaka och ni som läser gör mig så glad.
 • Jag har kunnat träna för första gången på länge utan att känna förkylningssymptom.
 • Jag älskar vart jag befinner mig i livet idag och gillar tanken på planerna jag (vi) gjort för närmsta framtiden/året.

Vad är DU glad för idag? STOR KRAM!

Happy Mama!

Du kanske också gillar

19 kommentarer

 1. Låter härligt Malin! Vad glad jag blir för din skull. Förlåt om det har varit lite tyst från mig här ett tag. Har varit på resande fot, men nu så.

  Idag är jag glad för att vi äntligen fått kallelse till infertilitetsmottagningen. Nu ska det äntligen hända något. Och så är jag såklart glad för min familj, men det är jag ju alltid 🙂

 2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Vilket härligt inlägg, det är peppande att läsa!
  Och man känner dig energi, underbart.

  Jag är så otroligt glad för min kollega som känner av mig samma sekund hon ser mig. Jag är glad för att jag tog mig genom arbetsdagen trots dunderförkylning och feber, att jag fick ett passande paket på posten idag och så är jag givetvis glad för min familj som jag är alla dagar!

  Kram Rebecca

 3. Åh så härligt!!

  Jag är glad för att få tillbringa kvällen med min familj! Har nämligen flyttat hemifrån precis så därför uppskattar jag det extra mycket nu, varje minut är otroligt värdefull!
  Jag är även så otroligt glad över att ha en underbar pojkvän & mina fina vänner som alltid finns vid min sida!

  Ha en jätte mysig kväll! Kram

 4. Vilket härligt och fint inlägg:) så klart är jag glad över min fina familj, värmer i hjärtat näe jag tittar på mina fina barn. Är glad att solen sken idag och att jag hittade en ny vinterjacka, är glad att jag fick väldens största leende av mina barn när jag hämtade dem på dagis:)) försöker njuta av varje dag och tänka på vilken tur jag har med fyra fina friska barn, fina vänner och familj! Kram

 5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Kul att höra att du är glad 🙂 jag är glad att jag har världens bästa familj och vänner. och ja att vi har haft sol hela dagen 🙂 kram

 6. Alldeles härligt när man känner sådär! 😀

  Idag är jag glad över min familj som alltid står vid min sida, över min söta katt som ger mig så mycket glädje, över att jag har en underbar bästa vän som kan få mig att skratta över något som kändes skrämmande bara några minuter tidigare, över sjuksköterskor som bryr om en tills man mår bättre, över att jag nu vet vad jag vill jobba med fastän vägen känns lång innan jag kommer dit, över att vädret var friskt, härligt och soligt idag, över att jag har träningsvärk från de tre senaste dagarna.

  Man blev ju lite tårögd när man läser igenom här, så mycket att vara glad och tacksam för :’)

  Stor kram till dig för det här inlägget 🙂

 7. Åh vilket härligt positivt inlägg! Man blir alltid så glad när man tittar in här hos dig 🙂
  Idag är jag glad för att jag har precis fått veta att det växer en liten i mig <3 Jag är även glad över min familj, min fina sambo och glad för att jag trivs så bra på min nya utbildningen. Vilken fantastisk höst det här kommer bli!

 8. Jag förstår hur du menar och går också runt på små rosa moln av lycka. Jag är glad för att Ciara är i en helt fantastisk period just nu, lär sig prata m.m, jag är glad att jag lite spontant hoppat på en utbildning till något av mina intressen hälsocoach och för att vi letar efter vårt drömhus. Jag är precis där jag vill vara just nu och med lite små saker i framtiden att se fram emot =) Kram!

 9. Vilken härlig lista Malin, blir glad bara av att läsa den! 🙂 Det är härligt att ibland punkta upp det man är tacksam och glad över – bara det kan ge ännu mer energi. Så spännande med planerna! Jag känner som du, är härligt att kunna planera tillsammans och känna att man är på väg mot samma håll 🙂

  KRAM!

 10. Vad skönt det är att känna sig glad och uppskatta saker 🙂

  Jag är glad för jag har världens bästa man och den vackraste dottern. Och vi har fått så fint i vårt hus. Och jag är glad för att jag har så fina vänner som bryr sig på riktigt. Åhh.. jag har så mycket att vara glad över, och det är jag glad för 🙂

 11. Att vakna och veta att alla nära runt omkring en mår bra är helt underbart. Friska och krya. Jag blir påmind varenda dag hur otroligt bra man har det. Det är helt otroligt. Livet är så orättvist och de finns så himla många människor som har det jobbigt och kämpigt!

  Hälsa, gemenskap och kärlek! ♥

 12. Vad glad man blir av att läsa att du är så glad! 🙂 Tacksamhet är en underbar känsla.
  Jag är väldigt glad över min familj, min hund, min hälsa, vårt hus – ja en himlans massa saker om jag tänker efter lite. Borde göra det mer ofta! 🙂

  Kram

 13. Åh, vad härligt att du känner så! Man måste stanna upp i vardagen ibland och tänka lite extra på vad man har.
  Jag älskar mitt liv just nu! Även om det är tufft ibland så har jag allt jag kan önska mej. Mammaledig med världens finaste barn, familj och vänner som jag tycker så mycket om och i morgon ska vi på bröllop. Love is in the air!
  Önskar dig en fin fredag och en skön helg! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *