Det blev inte som tänkt…

…men det blev bra ändå. När jag idag hittade ett par superfina stövlar som passade perfekt så slog jag till direkt. Dock ser de inte alls ut som jag tänkt mig och är av helt annan modell men tänkte att de fungerar här och nu (även i framtiden såklart) och så kan jag ändå satsa på ett par Primeboots som jag verkligen vill ha längre fram. Eftersom det är två helt olika typer av stövlar, istället för att köpa en snarlik men som jag inte är helt nöjd med. Hänger ni med i resonemanget? Här är en Sneak Peek på stöveln, visar er på i helgen!

Nu ska jag strax börja med maten där ryggbiff med rostad potatis och rödvinssås står på menyn. Kött har alltid varit min svaghet i köket, ända sedan skoltiden där jag utbildade mig till kock, så jag får se om jag lyckas. Kyckling och fisk är verkligen tusen gånger enklare. Men en bra tillagad köttbit är ju så god!

Önskar er alla den bästa fredagskvällen där ute i stugorna ♥

Du kanske också gillar

24 kommentarer

 1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Ska bli kul och se dom på sen 🙂 trevlig helg. själv ska jag och några kompisar ner på Jacks om en stund och käka. blir nog kött här också, oxfilé tror jag 🙂 kram

  1. Åh, tycker du? Jag tycker nästan tvärtom att alla är med relativt hög klack i år och det finns få av grövre modeller utan/med låg klack 😀 Nu ligger de iaf upp så du kan se vilka det är!

   Hoppas du har en härlig kväll!

 2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Så härligt att du hittat ett par stövlar som känns helt rätt även om de nu inte är ett par primeboots ;).
  Ha en mysig fredagskväll gumman <3. Puss

 3. De ser ut som D for Dasia från Scorett! =) Jag valde själv mellan dem och ett par Vagabond från Nilssons Shoes men där blev de faktiskt de sistnämnda =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *