Dag fyra

Hej vänner!

Vi har precis kommit hem från inskolningsdag nummer fyra på förskolan. Det går verkligen jättebra för både mig och Jolie och jag är så glad och tacksam att vi fått förstående pedagoger som låter oss ta det i vårat tempo. På onsdag är tanken att jag ska testa lämna Jolie ett tag men bara om allt går bra och att allt känns okej. Återkommer såklart till det då!

Nu sover en trött liten tjej och jag ska arbeta med Mamma Boot Camp. Imorgon (!) drar vi igång igen och det blir tredje säsongen jag kör MBC i Sundsvall nu. Tänk så galet snabbt tiden går! Jag ser verkligen framemot säsongspremiären och att få lära känna alla nya mammor. Kanske ses vi?

Kram från mig! ♥

Du kanske också gillar

16 kommentarer

 1. Önskar jag bodde i Sundsvall, för jag hade behövt gå på bootcamp just nu 🙂

  Är det blusen som fick ge sig för strykjärnet? Jag gillar din blogg å dina tips för mode osv, och jag har också en Mulberry hööögt upp på min lista.

 2. Tack för tipset! 🙂 Jag skulle nog kunna tänka mig att Jolie och Maya kan ha samma storlek 🙂

  Vad härligt att det går bra för er med inskolningen! Själv vart det ju bara 3 dagars inskolning för oss eftersom Maya blev sjuk, varav en dag var hon där nästan hela tiden själv. Men det gick så himlans bra så dom tyckte det räckte. Imorgon lämnar jag Maya innan jobbet “på riktigt” för första gången. Känner mig lugn idag, men säkert mer nervös och jobbigt imorgon när det är dags. Ses vi imorgon nu då? 🙂 Puss å kram

 3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Godkväll fina du!
  Så skönt att det känns bättre med inskolningen. Det är så viktigt med förstående pedagoger, både för barn och föräldrar.

  Stort Lycka till med MBC i morgon!

  Kram Rebecca

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *