Tummen upp för Lyko.se!

Förra veckan gjorde jag en beställning av schampo, balsam och inpackning hos Lyko.se. Det var första gången jag beställde därifrån och jag ger stor tumme upp. Lättnavigerad hemsida, enkelt att betala och snabb leverans – jag fick mitt paket redan dagen efter beställningen. Det gillar vi!

Nu har jag hunnit använda produkterna ett par gånger och vilken otrolig skillnad det är. Påminn mig att aldrig någonsin igen köpa “Icaschampo” 😉

Jag beställde detta paket med schampo + balsam samt denna inpackning. Än så länge är jag supernöjd och om håret fortsätter att må bra av dessa produkter kommer jag beställa större förpackningar nästa gång.

Vill återigen även tipsa er om silkesdropparna från Lanza som jag bloggade om för ett tag sedan. De är verkligen underbara och gör mirakel för håret!

Stor kram ♥

Du kanske också gillar

10 kommentarer

 1. Det slinker så lätt ner shampoo och balsam då man är på ica (det är ju så mycket billigare där, ha ha) även om man vet att det inte är det bästa för håret. Jag kanske borde prova Biolace då :). Måste kolla upp de där dropparna du skriver om också. Kram

 2. Gav dig den feedbacken i dina tidigare inlägg Lycko är kanon, har beställt ifrån dom lång tid nu. Alltid nöjd.

 3. Nää.. ica-schampo är inte mycket att ha heller. Blir dyrare i längden också då man måste ta mycket mer eftersom det är utspätt med vatten! Och Matrix Biolage är verkligen bäst! Och Lanzas silkesdroppar – love it!

 4. Har tänkt beställa där ifrån ett tag nu och nu när du skriver att du är så nöjd får jag verkligen testa snart 🙂 Enkla, smidiga och snabba affärer gillar denna mama!

  KRAM till dig

 5. Tycker att du borde prova Noo’Poo på ditt hår, balsammetoden, istället för att köpa dyra schampon och diverse droppar å andra tillsatser 🙂
  Tror verkligen att ditt frissiga hår skulle må kanoners utav det!

  (och billiga schampoon innehåller oftast mindre “skit”, som silikoner å annat jox :-))

 6. Jag använder samma märke sen nån månad tillbaka o jag är också jättenöjd!
  Har bara använt “Ica” förut. No more :).

  Nu funkar det att min bloggadress står med när jag kommenterar från iPhone va?!

  Kramar!!

 7. Beställer också från Lyko och det är vekligen en supersida! Där kan man göra fynd, me like 🙂 Kram C

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *