Rensat

Pjuh!

Jag fick ikväll för mig att jag skulle rensa upp mitt FB-konto litegranna. Har tänkt på detta länge men inte riktigt tagit mig tiden tidigare. Hur som helst – Facebook har inte gjort det lätt för en när man ska avtagga bilder och liknande. Innan var det ju bara att klicka på “avtagga” men nu är det fyra steg för att avtagga en bild. Jisses!

Nåja, jag är en bit på väg och det känns skönt. Även om jag har min FB-profil privat så känns det bra att rensa lite i det förflutna. Jag älskar sociala medier av olika slag och gillar att hänga med i svängarna där. Dock har jag börjat tänka mer och mer på vad jag publicerar och min tryggaste punkt i cybervärlden just nu är bloggen. Konstigt nog kanske kan tyckas.

Bloggens FB-sida hittar ni, som ni säkert vet, här!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

  1. brukar också rensa ibland.

    ASså de där med att avtagga har jag inte ens lyckats klura ut hur man gör längre! Gillar verkligen inte att de blivit så krångligt. förstår inte varför. De var ju så lätt att ta bort bilder man inte ville ha kvar!

    1. Ja men precis, det är väl det som skrämmer mig lite att det blir svårare och svårare att använda och även att ta bort saker därifrån. Även om man vet att allt alltid finns kvar på nätet så kändes det ändå bättre just på FB förrut 🙂

  2. Fick mig att tänka att jag borde rensa min FB lite också.
    Jag förstår inte varför de måste göra allting mer krångligare om man vill ta bort något.. Var mer simpelt förr. Och så har de satt till mer funktioner som gör att man blir lite förvirrad ibland haha 🙂

    Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *