Plask, plask!

Hej vänner!

Idag upptäckte våran lila tjej lyckan med att plaska i vattenpölar. Plask, plask, plask! Nu skulle vi bara ut till bilen en snabbis men finns vattenpölarna kvar imorgon får vi helt klart sätta på henne regnkläder så vi kan ut och plaska ordentligt.

Jolie fick idag inviga sina nya stövlar från Tretorn. Hennes andra par var tyvärr alldeles för trånga i vaderna men dessa nya sitter perfekt. Imorgon vet jag att Tretorn Kids kommer på kampanj hos Campadre så ett tips från mig är att kika där om ni är intresserade av likadana.

Stor torsdagskram från mig och plasktjejen!

Du kanske också gillar

17 kommentarer

 1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Haha, så kul =).. Tänker fråga en sak.. Tänker ni mer på looken när ni klär jolie före bekvämligheten? Tänkte att hon ofta har jeans med någon klänning över. Jag köper sällan jeans för jag får bara för mig att de måste vara väldigt obekvämt att leka runt i ? De på dagis här, ville de hellst inte heller att barnen ska ha jeans just för när de leker och ha de under alla utekläder?! Jär blir de oftast boddy och mjukbyxor just för att de inte ska glipa och att de ska vara lekvänligt. Men ganska trista kläder ändå.

  har du tips på bra “lekvänliga” jeans?

  1. Nej, självklart går bekvämlighet för “utseende” och det tusen gånger om. De jeans hon har är mjuka och lekvänliga. Att hon har klänning är inget hon störs av och hon får smutsa ned den precis lika mycket som om det vore en body 🙂

   De jeansen hon har på sig från bilden är egentligen ett par leggings och kommer från Name It. Vi köpte även ett par jeans från Lindex med lite blommor och fjärilar på för ett par veckor sedan och de är verkligen jättemjuka. Rekommenderas!

 2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Tänkte på en sak, väljer ni kläder efter look eller bekvämlighet när ni väljer till Jolie ? Jag vet att de på dagis är håra med att de inte få ha jeans (på dotterns dagis) just av bekvämliga skäl och att de inte är smidigt under utekläder. och att de glipar och annat.

  Hon har ju mycket jeans och klänningar över. Här hemma kör vi boddy och mjukbyxor mest just för att jag själv kan tycka de skulle vara obekvämt. Men tänkte, om du hade tips för “lekvänliga” jeans. För hur de än är så är de ju tråkigt med bara “mjukiskläder” mesta dels.

 3. Åh vilket bra tips Malin och fiina Jolie!
  Vi har bara ett par fodrade stövlar så det är helt rätt läge att införskaffa nya ofodrade.

  Puss på er!

  Och förresten, såå varmt är det inte hos oss. Det är bara i vår trädgård det steker på bra 🙂

  1. Hihihi, åh det såg ju sååå underbart ut med sommarbilderna på Lilly 😀 Hoppas ni har lika varmt idag även om det bara är i trädgården, hihi 🙂

   Puss <3

 4. Jag skulle vilja ställa mej i pölar ibland och ta fram barnet i mej och stå och plaska lite 🙂 men det skulle väl se ut det 🙂 haha. kram

 5. Vi har också gjort stövelinvesteringar i veckan. Lite lätt panik när jag åkte runt här i stan och butikerna var dammsugade på stövlar i storlek 23. Men paniken dämpas lätt med några klick :)Sportamore hade kvällskampanj på sådana Tretornstövlar häromdagen så jag klickade hem ett par. Hittade även ett par fina på blocket som vi var och hämtade igår för 40 kr. Som fått så nu har vi helt plötligt två! Hoppas ni har en skön helg, trots att vädret visar sig från sin sämsta sida. Iaf här i Umeå!

  1. Åh vilka kap du gjorde 😀 Här är det bättre väder idag faktiskt men ingen värme… Hoppas det har vänt uppe i Umeå också!

   Stor kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *