Inte okej!

Hej sötisar!

Kikar in för att önska er alla en trevlig fredagskväll. Tänk att för en vecka sedan vid den här tiden befann vi oss i Oslo med kära vänner och vi njöt av sommarvärme i mars. Nu ikväll har snön kommit tillbaka till våran stad och det känns inte okej.

Happy friday darlings ♥

Snön vräker ner här utanför. Jag inser ju att det är mer normalt än sommarvärme just nu. Men ändå. Jag är sol, vår och sommarmänniska!

Du kanske också gillar

11 kommentarer

 1. Man blir ju så trött på det här med snön.. Jag tror vi får snö under helgen också. Inte okej! :/
  Ha en mysig fredagskväll, kramar! 🙂

 2. Hahahah, vet du att jag tänkte det när jag läste “nooooo, hur kan vi ens tänka tanken på en norrlandsflytt?!” ;D Men åh, det är ju extra speciellt i år, men så himla tidig vår – fast snö i mars tycker jag inte är OK oavsett, haha!

  Puss gumman, glad i dig!

  1. Haha, du är så go! Jag är ju sommarmänniska och hör inte alls hemma i Norrland, det inser jag ju, men jag överlever ändå 😉 Tänk så många sommarkvällar vi (du & jag) kan sitta och surra på våra solverandor ut på Alnö med ett glas bubbel i handen. Då överlever vi lite snö i mars, hihi 😀

   Puss från drömmaren som är glad i dig med!

 3. Usch! Jag är också en sommarmänniska, det har varit så himla skönt med värmen men det har faktiskt kommit tillbaka lite kyla här i Karlstad också 🙁

  Men snart vänder det nog! 🙂

  Kram

 4. Vi har haft helt galet väder idag, med hagel. Ser inte fram mot vädret imorgon när jag ska träna ute… burr…

  Ha en härlig helg!

  Kramar
  Annah

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *