Den klassiska frågan

God morgon alla underbara,

Varken jag eller Mattias orkar hänga med i alla delfinaler hit och dit när det gäller Melodifestivalen men när det är dags för den riktigt finalen kan det vara ganska roligt att se. Det brukar bli lite olika från år till år men igår såg vi faktiskt hela programmet. Vi hade inte hört eller sett ett enda bidrag innan men fick snabbt en gemensam favorit vilket också var den som senare vann. Hurra!

Nu till den klassiska frågan så här dagen efter – vann rätt låt? Söndagskramar från oss ♥

Jolie såg inte melodifestivalen och vaknade såklart i tidigt i vanlig ordning imorse. Mys framför Disney Junior tillsammans med mamma, Nini-Kanini, Boohoo (Vovven) och nappen är det allra bästa på morgonkvisten. Jag klagar inte, hihi 😉

Du kanske också gillar

20 kommentarer

 1. God morgon! Jag tyckte absolut den bästa låten vann. Har inte sett alla delfinaler, bara lyssnat på ett öra men många hade pratat om henne. Så detta året kan jag säga att rätt låt vann:)
  Hoppas att ni mår bättre idag. Kram

 2. Hänger aldrig med på delfinaler, ser endast på den stora Eurovision finalen:-) men blir lite nyfiken och höra på vinnarlåten som vann, såg många Facebook statusar som var superhappy med resultatet. Idag strålar solen över Oslo så nu skall jag knyta på mig skorna och ta en löptur i solen:-) kram kram

  1. Åh, sluta retas! Ligger här sjuk och läääängtar efter träning. Surfar runt bland träningskläder och annan inspiration och drömmer mig bort… 😉
   Hoppas du fick en härlig löptur!
   KRAM

 3. Enl mej fanns det bara en värdig vinnare och för en gångs skull hade resten av folket och Europa samma åsikt som jag 😉 Loreen är grym, hon var det även förra året men då var det ingen som fattade det….kul att hon fick chansen att återigen visa vilken fantastisk artist hon är!
  Skön söndag önskar jag er! Kram

 4. Jag tycker rätt låt vann. Dock så gillade jag den inte alls första gången jag hörde den, men efter några gånger så blev det favoriten :))

 5. Rätt låt vann helt klart! 🙂 Men jag gillade Dannys och Mollys låtar med! Fast jag tror mer på Loreen i final! Grym låt!

  Krya på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *