Gästblogg: Träningsklipp från mästaren

Hej, alla läsare!

Jag har fått äran att skriva ett gäst inlägg på min kära sambos fantastiska blogg. Det är ett litet träningsinlägg med en med följande film, övningen kallas halv pullup med halv skruv, jag kommer demonstrera övningen med både skruven och utan skruven. Viktigt att tänka på är att man särar på benen så man inte slår foten i barnets huvud för det kan i värsta fall leda till att man bryter en eller flera tår. En annan viktig sak är att kontrollera hur många kg gungställningen håller för det gör man enklast på den lokala kommunens hemsida.

Kläderna jag har på mej är inga typiska träningskläder, shortsen är av kort modell inköpta på Palt, t-shirten är också köpt på Palt halv lång och skruvad sydd, I love it. Skorna har jag fått av en kompis då jag söp bort mina i helgen.

Pözz Pözz från mej!

Lycka till!

/Mattias

[videofyme id=”557680″ width=”500″ height=”320″]

Du kanske också gillar

18 kommentarer

 1. Hahahha älskar denna meningen :” Viktigt att tänka på är att man särar på benen så man inte slår foten i barnets huvud för det kan i värsta fall leda till att man bryter en eller flera tår.”

 2. haha..vilket härligt inlägg. bor nog en liten bloggare i dig Mattias, något att överväga? 😉

  skönt med förtydligandet om att det är viktigt att inte slå i barnets huvud, ont i foten vill man inte ha!

  kram på er!

  1. Haha, ja jag tror nog att han är lite avis på mig innerst inne och önskar att han hade en blogg han med 😉 Han hade faktiskt en blogg tillsammans med en kompis en gång i tiden. Tror de hade en läsare per dag (mig) haha 🙂

   Kram!!

 3. Men det bästa med hela inlägget är nog sammanfattningen av “dagen outfit”:) Stackars dig Malin som har en man som super bort skorna;)!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *