Enkelt och gott

Jag gick precis in i den där kvällströtthetsväggen och det känns som att ögonen går i kors på mig. Det är lite olika när den slår in, förr, när Jolie sov som sämst, kunde den komma redan vid 17-tiden men nu brukar den komma runt 19-snåret och vissa dagar inte förens vid 20-tiden. Brukar ni också gå in i den väggen om kvällarna?

Kvällens middag bestod av köttfärsbiffar med en spenatsallad och tzatziki. Enkelt och gott! Ibland kör vi med rostad potatis till men denna vecka har vi en “låg-kolhydrats-vecka”, åtminstone till middagarna.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan väntar lite bokföring innan det är läggdags. Kram kram ♥

Du kanske också gillar

19 kommentarer

 1. Ja varje kväll runt 19 kommer väggen till mig… Sitter just nu med sömniga ögon och gäspar och försöker klura ut hur jag skall orka se Sverige matchen!

  Ha en trevlig kväll och hoppas du orkar va uppe en stund till;)

 2. Nästan varje dag, fast min kommer inte då Lova lagt dig vid 19-19.30, utan alltid innan, runt 5-6, sedan när hon lagt sig får jag en galen energi som gör att jag har alldeles för svårt att lägga mig i tid om kvällarna, dumt det där! 😀

  Puss

  1. Åh, här kommer den ibland medans Jolie fortfarande är vaken men oftast är det senare. Iaf nu om sommaren, i vintras när det var mörkare kom den alltid vid 4-5 redan. Hihi 🙂

   Puss!

 3. Ja i princip varje dag! Den kommer liksom smygande timmarna innan lillan ska nattas och när man sedan gått in och lagt henne så är det ibland som att luften går ur en och man blir fruktansvärt trött. Fast samtidigt är trötteheten värt precis allting bara man får vara tillsammans med sina barn och hur mycket de än tröttar ut en. Men det är tufft!

  Just nu väntar jag på sverige matchen men är rädd att jag somnar innan 😉 inte bra! Hihi
  Kram malin

 4. Det där såg så gott ut….skulle gärna äta det nu efter ett 11-timmars pass på jobbet (bli aldrig florist, ha ha). Så den där tröttheten du pratar om den slog till ganska så fint då jag kom hem och satt mig i soffan, ha ha, Nu ska man bara hålla sig vaken genom matchen och heja fram Sverige, får se hur det kommer gå. KRAM

 5. Jajemen, vet precis vad du menar! Och inte kan jag heller skylla på några småbarn heller… 🙂 Men det går lite i perioder det där. Inte lika trött på sommaren!

  GOTT maten såg ut! Skulle också behöva lite kolhydratsreducerad vecka/månad/år…haha! Behövde dem innan marathon, blev hundra gånger mer under examen… så nu kan jag gott trappa ner lite!

  Ha en fin kväll vännen!
  KRAM

  1. Hihi, som du slitit på slutet är det lov att bli trött utan barn 😉 Marathon och Examen på samma gång – återigen, du är så grym Malin!

   Stor kram!

 6. Ja ibland, mest måndagar och tisdagar. maten, vart det nåt över så man kan komma och få en bit? 😉 hihi. kram

 7. Åh va gott det ser ut! 🙂 kör också en låg kolhydrats vecka, åtminstone under veckodagarna nu.
  Förresten jag körde ett tabatapass idag som du tipsade om i en video, gud så jobbigt men så effektivt och skönt! Körde dock med lite andra övningar, men ryggklapp och plankan som du tipsat om kör jag alltid 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *