Strandhäng

Hej vänner!

Vi har spenderat hela dagen på stranden och trots att molnen smög sig fram på himlen så låg temperaturen stadigt på +25 grader så det har verkligen varit underbart. Ska man se till barnens bästa var nog vädret helt perfekt även om vissa, hrmm, av oss vuxna drog oss lite för att hoppa i vattnet.

Jolie smaskar på faster Elins hemmagjorda bullar. Bra energi för att orka bada lite till 😉

Nu hoppas jag på att det blir många fler stranddagar innan sommaren och livet i mammaland är slut. Jisses, snart är det bara en månad kvar tills det är dags för inskolning på dagis för lillhjärtat och eftersom jag får en klump i magen när jag tänker på det så ska jag låta bli att göra just det, i alla fall ett tag till.

Är ni lediga eller är det jobb som gäller? Kram kram!

Du kanske också gillar

10 kommentarer

 1. Aa, idag har vädret varit underbart, jag och en kompis har varit på Tranviken några timmar 🙂 jag har haft semester sen 6:e och har sista veckan nu. så nu har jag bestämt att vädret ska fortsätta såhär åtminstone veckan ut, fast helst några veckor 🙂 hoppas att ni har en trevlig kväll. kram

 2. Jag har också klumpen i magen. Men försöker också ignorera det, trots att min tid i mammaland är över sedan snart 4 veckor tillbaka. Ojoj, vad tiden går!

  Ni ser iaf ut att ha haft en himlans mysig dag!! 🙂 Längtar också efter lite strandväder… när jag är ledig. Men mina lediga dagar prickar aldrig in rätt, alltid dåligt väder, haha. Puss!

  1. Förstår att du längtar efter sol på lediga dagar vännen! Nu måste vi verkligen styra upp något snart. På tok för länge sedan sist!!!

   Puss <3

 3. Här är det väldigt mammaledigt, vi badar också idag men först i liten pool sen i stor pool.
  Usch har också funderat på det NÄR ska man gå tillbaka men tror jag väntar ett år till Neo är ju bara 6½ månad. Men dock är tanken skrämande, någon annan ska ta han om mitt barn!

  Soliga kramar från oss

  1. Hoppas ni haft en lika härlig dag idag som igår! Och du gör helt rätt i att vänta ett år till, det skulle jag också kunna tänka mig att göra, hihi 🙂

   Stor kram!

 4. Åh va härligt Malin! Jag hade också en underbar dag i Åhus vid havet idag. Skåne bjöd på 29 grader minsann.
  Annars jobbar jag hela sommaren lång, men åker ju som sagt till Östersund imorgon kväll! YEY! kommer du in till yran?
  Lillan kommer klara sig utmärkt på dagis. Stora tjejen!! 🙂
  KRAM

  1. Åh, yran hade ju varit såå roligt! Jag har (skäms på mig) faktiskt aldrig varit på yran utan festat med bönderna på fäviken varje år istället, haha 😀 Däremot kanske, kanske det blir en Östersundstripp nästa helg men misstänker att du inte är kvar då?

   HAVE FUN på yran, det är du SÅ värd <3
   KRAM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *