Retap

Hej vänner!

Förra veckan fick jag ett paket på posten med en vattenflaska från Retap. Det var gulliga Josefine som ordnat denna åt mig och hon prickade verkligen helt rätt. Ni som följt mig ett tag vet ju min förkärlek till bubbelvatten och att jag köper en ny flaska nästan varje gång jag är iväg någonstans. Icke så miljövänligt. När jag sedan kommer hem brukar jag använda plastflaskan som vattenflaska om och om igen. Icke så fräscht med tanke på alla bakterier.

En vattenflaska från Retap passar mig därför så bra och jag har använt den varje dag sedan jag fick den. Den är gjord av glas, tåls att diska i maskin och har en kork utan gängor vilket gör att det inte samlas bakterier där. Både miljövänligt och fräscht – me like!

Du kanske också gillar

8 kommentarer

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Blev så nyfiken på denna flaska, så jag har minsann beställt en! :)) En lila fick der bli! Hoppas på att den kommer snart!!

    Tack för tipset!

    1. Åh vad kul! Hoppas du gillar den lika mycket som jag gör 😀 Glöm inte att spara kvittot, som jag förstått det så är det livstidsgaranti om den mot förmodan skulle gå sönder 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *