Soffläge

Hej vänner!

Nu har pappan i famljen kommit hem från jobbet och tagit med sig lillhjärtat ut på en promenad. Själv har jag gosat ner mig i soffan med en stor filt och ska försöka att bara slappna av. Har egentligen så mycket jag borde göra – svara på mail, bokföra, ringa Skatteverket, svara på frågor från er med mera. Men det får snällt vänta ett tag nu. Tror jag i alla fall 😉 Vad gör ni idag?

Pigg och glad mamma här om dagen. Jag hoppas energin och kroppen är med mig igen imorgon!

Du kanske också gillar

10 kommentarer

  1. Måste bara fråga om inte du irriterar dig på att en tjej som verkar va din kompis kopierar dig rakt av med bloggen? 🙂

  2. Usch din stackare som gått och blivit sjuk! Håller tummarna för att du mår bättre snart igen!

    Hm, vad konstigt med kommentarerna, syns det aldrig några för dig? Vad skumt. Hoppas det ordnar upp sig då. Här hos mig räcker det med att trycka f5 en eller två ggr, sen nästa gång kan dom vara försvunna igen så jag får trycka om, haha.

    Nähe, nu ska vi käka lite här sen blir det fika och bio för mig! 🙂

  3. Sv: Tack för peppningen!! Nej det är min kompis som är det, men jag skrev otydligt 😉 Men åt det hållet ändå, jag är utbildad Hälsoterapeut och därigenom instruktör på gym, men bara på basic-nivå 🙂 Och det var några år sedan jag jobbade med det så det är bra att ha någon som motiverar med nya övningar osv!

    Och du gör helt rätt i att ta det lugnt i soffan!! NJUT av att vara bara säger jag 🙂 KRAM!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *