Skrikmaraton

Pjuh, nu är vi hemma igen efter en fikadejt som slutade med skrikmaraton för våran del. Att sitta still på ett café är inte längre Jolies favoritsyssla så vi fick kasta in handduken och bege oss därifrån ganska tidigt. Nästa gång får vi satsa på en playdate någonstans istället 😉 Mysigt var det hur som helst och det är alltid härligt att träffa tjejerna, de är så fina och underbara vänner ♥

Vad skoj att ni uppmärksammade lilla Busan på korten i förra inlägget. Om ni är nyfiken på vad hon håller på med så är det att riva ur alla skor från skohyllan. Mycket roligt tycker damen!

Glad men småtrött mamma påväg hemåt. Jag passade på att småhandla på vägen hem och det blev tungt att gå från stan upp till oss idag! 

Du kanske också gillar

30 kommentarer

 1. Men åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! VAD MYCKET SNÖ NI HAR!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (återigen är det annat än du som får mitt fokus känn dig dissad hihi)

  nää ba skoja du e så söt fina du! =)

  Typiskt att fikastunden inte blev som du önskade, sitta still för en ettåring verkar inte vara en hit..

  Puss

  1. Ja, vi har pratat om det några gånger men det är mysigare att ses på stan dit man kan promenera 🙂 Men nästa gång blir det nog hemma hos någon av oss skulle jag tro 😀 Hoppas du mår bra!

 2. Varför ska man sitta still när man kan gå omkring? Så ser Thelma ut att fråga mej när vi ska försöka shoppa eller ta en fika hihi. Inte lika nöjd i vagnen eller barnstolen längre…Mysigt att träffa vänner och fika iaf, så länge det varar 🙂 Kram

 3. Det är samma visa när vi är och fikar, det funkar liksom inte riktigt längre för Molly nöjer sig absolut inte med att sitta still. Ett tag kunde man muta henne med lite kanelbulle men det funkar inte heller längre =) Kram!

 4. Stella är okej på restauranger och fik så länge hon också får äta på något. Så det är inte fråga om några långa kaffestunder direkt.
  Måste säga att ditt hår är så fint nu med nya färgen! Om jag inte redan har skrivit det..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *