Bloggenergi!

God morgon sötisar!

Efter en lugn blogghelg är jag nu tillbaka full av energi! Jag gillar inte  att dra ner på tempot här inne då jag fortfarande tycker det är så skoj med bloggen men så här med facit i hand kan det nog vara ganska nyttigt. Att ta det lugnt ibland alltså 🙂 Igårkväll fixade jag med en ny signatur längst ner i varje inlägg men jag är inte riktigt nöjd. Den blev så hård. Har även lite andra smådetaljer jag skulle vilja ordna med här inne men det får jag kika på en annan gång.

Nu blev det mycket bloggsnack så här på morgonen. Jag vill önska er alla den bästa starten på veckan så hörs vi som vanligt lite senare under dagen!

Måndagskram från mig genom en bild från förra veckan 😉

Du kanske också gillar

12 kommentarer

 1. Härligt! Förresten har jag för mig att du sagt att din favorit på träningskläder var Casall (kanske kommer ihåg fel) meen…. ifall det är rätt så kommer de ha en kampanj på Campadre nån gång i början av februari 😉 Ha en fin dag!

  1. Vilket minne du har 🙂 Casall är favvisen och jag tror jag har fyndat två av mina plagg därifrån hos Campadre!
   Hoppas du får en bra dag!

 2. Tack! 🙂 Men vad har jag gett mig in på? Tror jag får ladda med flera koppar kaffe och försöka hitta saker och ting 😉 hihi

  Hur ändrar jag visningsbilden ? Den som visas när jag lämnar kommentarer. Kraam!

  1. Hihi, ja ta med dig kaffet och kom hit så visar jag dig 😀
   Du registrerar dig här http://sv.gravatar.com/ så kopplas din mail/blogg ihop på nåt vis så att visningsbilden syns! Låter krångligt men det är superenkelt 🙂

   Hojta till om du undrar nåt mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *