AXSO Barnvagnskidor

Good morning sunshines!

Visst gissade ni rätt här om dagen när jag frågade er vad som låg i mitt spännande paket. För er som missade inlägget så har jag fått hem ett par barnvagnsskidor från AXSO för recenssion. Jag tror verkligen att detta företag har kommit upp med den toppenidé och det ska bli spännande att pröva skidorna. Jag minns hur vi förra året svor över hur svårt det var att ha med vagnen på divese utflykter vi gjorde. Nu hoppas jag att lösningen är här 🙂 Dock måste det ju först komma lite mer snö så jag har något att testa skidorna i/på.

Skidorna passar alla vagnar med hjul upp till 6 cm i bredd och upp till 30 cm i höjd. Har man svängbara hjul fram måste dessa kunna låsas för att skidorna ska fungera bäst. På AXSO’s Facebooksida kan ni läsa mer om produkten och även klicka hem ett par om ni är sugna, man behöver inte vara medlem på Facebook för att göra detta.

Jag lovar att återkomma med en ärlig och bra recenssion när jag testat skidorna. Och vet ni vad? Lite off the topic men idag har ni här en pigg och glad mamma som är fylld med energi, underbart! Kram på er ♥

Vad tror ni – hiss eller diss?

Du kanske också gillar

20 kommentarer

 1. Men ja..! Har varit inne på hennes blogg o rycker att hennes header är ascool! 🙂 kul!!!

  Men ja send it over men en snäll sådan. !:-)))))

  /latmasken
  Men
  Som
  Ändå
  Vill
  Kunna
  Stänga
  Sina
  Jeans…;-)

  Hilfe!!!!!

  1. Skulle nog fundera över barnvagnsförarens psykiska hälsa om jag skulle stöta på nån med skidor på barnvagnen på t-centralen! *S* Tror nog att dem gör sig bäst utomhus på snöföre än inne på en centralstation 😉

 2. Jag tror att de kan vara super. Om man har snö vill säga hahaha

  Jag har förresten köpt ny vagn nu. SÅ glad. Tyvärr blev det ingen Donkey, men en MB Duet. Hoppas på leverans snarast. Är väldigt nyfiken =)

  Kram

  1. Synd att det inte blev Donkeyn men jag hoppas du blir lika nöjd med MB:n 😀 Håller tummarna att den levereras imorgon men helst igår 😉

   Kram!!

 3. Är ju ingen nyhet med barnvagnsskidor, det har funnits på marknaden i allafall 7 år (säkert längre,men då fick jag mitt första barn och fick upp ögonen för barnvagnar och dess tillbehör ;-)).
  Så jag tror på en flopp, inget som kommer finnas i var mans hem iaf.
  Som spark på hjul, faller lite under samma kategori. 😀

  1. Ok, du har säkert rätt men just detta märke är åtminstone nytt och det är en nyhet för mig 😀 Jag tror på idén jag och vi har många gånger pratat om hur bra det vore med just ett par skidor på vagnen. Men det beror ju såklart på vart man bor, vilka intressen man har med mera 🙂

 4. Nämen va smart.. Jag har svurit över all snö som har kommit till Oslo och hur jobbigt det är att släpa runt med barnvagnen i det.. Skall bli kul att läsa vad du tycker om dessa när du har provat..

  1. Ja, jag tror och hoppas dessa kan underlätta en hel del! Kanske inte på stadspromenaderna då men när man ska ut i naturen och röra sig 😀 Återkommer med vad jag tycker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *