Todster

Hej sötisar!

Här sitter jag och bloggar vid vårat nya barbord och jag älskar det! Detta kommer verkligen bli den naturliga samlings/hängplatsen i rummet och lägenheten, precis som vi ville ha det. Mattias håller just nu på att finjustera det sista och när han är klar hoppas jag på att kunna fota rummet och visa er.

Nu väntar vi närmast på att Jolie ska vakna så vi kan ta den där turen runt kvarteret. Känner mig egentligen alldelles för trött men vet att lite solsken och frisk luft brukar göra susen. Och just ja, jag har ett fredagstips till er med – spana in Todster som är en ny sida som liknar Campadre fast denna sida är bara inriktade på barn. Ange gärna min mailadress (malin.k@live.se) när du registrerar dig så får jag värvningspoäng och blir glad 🙂 Kram på er!

Syns kanske att jag inte är helt fräsch? Men oj, då skulle ni sett mig igår 😉

Du kanske också gillar

12 kommentarer

 1. Hej Malin!
  Jag googlade och kom till din blogg och såg att ni köpt en (lr ja skulle köpa iaf) en britax multi-tech 2, och att ni har en ford mondeo bil?
  hur passar stolen i bilen???
  vi har också en ford mondeo och vi har 2 britax hi-way’s i baksätet, men vår blivande 3åring börjar bli för lång för sin hi-way så jag funderar på att byta och tyckte att multi-tech stolen lät väldans bra!
  vore jättesnällt om du vill/kan maila mig svaret.. :))

  hoppas ni får en härlig helg!
  Mvh Malin

 2. Hej! Ska ha barn inom en månad så registrerade mig! 🙂
  Angav din mejl så 🙂 Så nu får jag vänta och se, för fatta det som man får vänta lite innan man blir “antagen”? 🙂

  1. Åh, grattis till det som snart komma skall 🙂 Ja, precis – de godkänner din ansökan och så snabbt de gjort det får du ett mail att du kan surfa in! Som jag förstått det har sidan smygpremiär i helgen och drar igång på riktigt till veckan 😀

 3. Jag angav din mailadress när jag registrerade mig på sidan! Hoppas att du får en massa värvningspoäng! 😀
  Trevlig lördag önskar jag dig och din familj! 😀

 4. Haha, ni gör tvärtom!!! Vi kastade ut vårt barbord när vi fick barn, men ert kanske är lägre så att Jolie kan sitta vid det? Hur som helst tack för en trevlig blogg!

  1. Näe, Jolie kan inte sitta vid det i nuläget men det är inte heller tanken med det. Vi har fortfarande kvar vårat matbort i köket 🙂 Dock är det lägre än vanliga barbord och det finns höga barnstolar att köpa till men det känns inte aktuellt just nu i alla fall 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *