Morgonskål!

God morgon vänner!

Här har vi idag sjukdom x 3 då vi nu också har lyckats smitta ned pappan i familjen. Åh, ni ska se oss just nu – vi ser inte så fräscha ut och den ena har rödare näsa än den andre. Familjen förkyld var det här! Humöret är det tack och lov inget fel på så vi skrattar åt varandra och åt eländet. Ett gott skratt sägs ju förlänga livet och jag är även övertygad om att det kan bota elaka förkylningar 😉

Kram på er!

Vi har skålat i blåbärssoppa här på morgonen. I vinglas. Väldigt typiskt mig – allting ska vara vardagslyx. Jämt 😉

Du kanske också gillar

18 kommentarer

  1. Tack gumman <3
   Vinglas is the shit 🙂 För mig började det under graviditeten, drack alltid coca cola ur vinglas vid festligare tillfällen och sedan övergick det till att bli jämt 😀 Haha!

   Stor kram!

 1. Hoppas ni kryar på er snart! Här är vi också förkylda förutom min sambo. Men han lär väl också smittas snart misstänker jag. 😉 Haha. Kram på er

 2. Vad tråkigt att ni alla tre är sjuka nu, men bra att humöret är kvar 😀 Lyx att dricka soppa ur vinglas, det borde jag testa nångång hihi. Krya på er!

 3. Haha! Oh nej! Alla tre där hemma också. Är snorar vi också fortfarande i kapp, alla tre! Det är tur att man håller humöret uppe! 🙂 Min näsa är värre än rudolfs då hela näsan är alldeles uppsvälld och sårig både på utisda och insida, haha!! Låt det här gå över snart så man vågar visa sig ute bland folk! 😀 Puss&Kram. KRYA PÅ ER!

 4. Hihi vad gulliga ni är! Härligt att humöret inte sviker iaf:)

  Elliot har lite av varje vad gäller bilar. Favoriterna är en liten traktor i plast med skopa och en i trä från Brio som ser ut som en riktig racerbil. Nu köpte vi tre i trä från Kids Wood. Dom var väl sådär roliga, haha. Kanske lite i barnsligaste laget, fast dom var från 1+. Men klart Jolie ska ha bilar! Tror med hon skulle gilla, känns som om det är poppis hos alla barn:)
  Krya på er! puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *