Happy mama!

Hej sötisar!

Åh, ikväll har jag en bra känsla i kroppen och det gör mig så glad. Äntligen känner jag mig helt frisk vilket innebär att jag imorgon kommer kunna börja träna igen och som jag längtat! Jag inser att det kommer bli tungt då jag inte kunnat träna något alls på tre veckor. Inte ens promenader har kroppen orkat med. Men jag är så motiverad så jag är säker på att det kommer gå toppen!

Hoppas på att även få en tid hos frisören i veckan. Fick nämligen ett fint bidrag i födelsedagspresent av mina kära svärföräldrar  så nu ska håret både klippas och slingas och det är också en grej jag längtat efter länge nu.

Ja, kära ni – det är en happy mama ni har här ikväll som ser framemot veckan som nu komma skall 🙂

Du kanske också gillar

20 kommentarer

 1. Åh vad härligt! Jag är skitsur här att jag skulle gå och bli sjuk när jag ÄNTLIGEN kommit mig för att ta tag i träningen, och dessutom var riktigt peppad. Alltid samma visa:( Hoppas jag slipper vänta i tre veckor bara…

  Jamen visst gör solen galet mkt för humöret? Jag har knaprat iprn idag för att få må okej men både jag och Elliot är ju ff långt ifrån bra. Men lite frisk luft kan ju inte skada:)

 2. åh så härligt det låter! jag vill så gärna fixa året jag med..vad jag än gör med mig själv nu så blir det aldrig riktigt bra för jag ser ut som en skata i huvudet haha! 😉
  kram!

  1. Åh, det är samma här så jag skiter helt i att göra något alls med det 😉 Är väl snart dreads (stavas hur?) i mitt hår 😉 Ska verkligen bli såååå skönt att få fräscha till det!
   KRAM

 3. Åh vad härligt för dig att vara pigg och kry igen!! Hoppas det håller i sig och att du kan träna som du vill.. Man blir så låst med dessa förkylningar som spökar.
  Ser dessutom ut att bli fint väder här i sundsvall idag igen!!

  Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *