Bloggtips!

Hej sötisar!

En tjej som är väldigt flitigt på att kommentera inne hos mig, som ofta har något klokt att säga och som delar med sig av stora och små ting har nu själv börjat blogga. Kika gärna in på hennes blogg, lämna ett spår och välkomna henne till bloggvärlden så tror jag att hon blir glad!

Jag tycker det länkas för lite i blogglandia och vi måste bli bättre på att lyfta fram varandra. Vi som bloggare blir alltid glad när en ny läsare hittar till bloggen och ni som läser kanske gillar att få nya bloggar att läsa? Jag blir jätteglad varje gång någon länkat till mig, oavsett storlek på bloggen, och jag vill även själv bli duktigare på att länka till andra bloggisar.

Stor kram från mig ♥

Happy mama i solen tidigare idag!

Du kanske också gillar

27 kommentarer

 1. Jag har också funderat på det kanske skulle försöka länka en i veckan eller något. Hur gör ni andra när ni länkar hur ofta??
  Jag har bara länkat när det varit något speciellt! Tävling tack för hjälpen mm.

  Så en spark i rumpan på mig och länka på.
  Kram från mig

  1. Jag tänker att man dels kan länka rena bloggtips som jag gör i detta inlägg. Sedan kan man ju alltid länka “i förbifarten” med något som har med inlägget att göra 🙂 Finns tusen sätt att länka på, det gäller bara att komma ihåg det 😀

   Kram!

 2. Ja men FYRA ja 😀 Har du några önskemål på färger då gumman? 🙂 Så skall jag se till att ordna det. Så kan ni variera denna med den andra födelsetavlan hon har 😀 hihi!

 3. Jo ang fsk! Kan du inte luska vilken fsk det var är du snäll? Är hon utbildad?

  Så här är det att jag arbetar i en förskola som ligger söder om Stockholm i ett invandrartätt område med många olika kulturer. (skriver var på twitter)
  Där arbetar jag i en femårsgrupp med barn sista året innan de börjar förskoleklass. Med tanke på att nästan alla barn är flerspråkiga arbetar vi väldigt mycket med språket och språkmedvetet.

  🙂

  Puss

 4. Just nu har jag “bara” 2 favorit bloggar jag följer, din och Madeleines. Så det blir kul att kanske få en till att följa! Tack för tipset 🙂

 5. Åh jag håller med dig helt! Jag är sjukt dålig på att länka folk men jag vet ju att man själv blir glad, och som sagt, alltid roligt med nya läsare som ger sig tillkänna!

  Har jag pratat om en sån? Haha näerå, den är degig om jag sitter ner, och lutar mig fram, som nu när jag skriver här tex.. haha

 6. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Tycker det är så bra med bloggtips :] och för övrigt verkar du vara en sån himla härlig tjej! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *