Måndagsprat

God morgon vänner!

Så glad jag blev när jag imorse loggade in på bloggen och möttes av alla underbara tävlingsbidrag. Gårdagens deppighet är som borta och jag känner nu för att anordna alla tävlingar i världen för er, hihi! Tack söta ni för det 

Tyvärr har Jolie blivit mycket sämre under natten igen så nu räknar vi inte med att hon kommer komma tillbaka till dagis innan julledigheten. Vi har idag äntligen fått en tid hos läkaren då man nu är osäker på om det verkligen är vattkoppor det rör sig om eller om det är något helt annat. Vi har innan bara fått mailat in bilder till hälsocentralen så det ska bli skönt med en riktig bedömning av vad det är som är tok med lillhjärtat. Återkommer i ämnet senare under dagen.

Hoppas ni och era små, ja ni som har små där hemma alltså, alla som läser denna blogg är ju faktiskt inte mammor, hihi, mår bra och att ni får en härlig start på denna måndag!

Du kanske också gillar

14 kommentarer

  1. Ja, jag hoppas vi kan få någon klarhet i det idag. Både så att vi får veta nu men även för framtiden, om hon haft vattkoppor eller ej och om inte vaaad det är för något..

   Hoppas du får en bra dag 🙂
   Kram!

 1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  hoppas allt blir bra med fina jolie…har en sjuk tjej med som läkaren trodde va vattkopper men ibland känns det som nått annat för hon har haft feber nu i 7 dagar och prickar som kommer och går blir snurrig på detta …styrkekramar till jolie

 2. Nämen. Vilken High teck hälsocentral! Skicka bilder och få svar. Men jag vet att dr svårare som finns att dignostisera är just prickar och utslag så de är klokt att få gå och kolla upp det så man slipper fundera.

  Hoppas lilla Jolie mår bättre snart!

  Sara

 3. Elliot hade också pricksjukan, trodde var koppor oxå, fick hembesök av Bvc som också blev osäkra. Men vi gjorde tillslut bedömningen att det var höstblåsor för dom blev liksom aldrig vätskefyllda. Hoppas ni blir klokare efter besöket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *