Skön förmiddag

Som ni säkert vet så kör vi sovmorgon varannan dag under helger, jag och min kära. Idag var det min tur och det var helt gudomligt skönt. Oftast vaknar jag rätt tidigt trots sovmorgon eftersom kroppen är så inställd på att kliva upp en viss tid men inte idag. Jag sov till 09:30 vilket var helt underbart! Har nu på förmiddagen duschat, inpackat, fönat och plattat håret och känner mig fräsch och redo att starta upp denna sista semesterdag innan vardagen drar igång på riktigt igen.

20120819-115231.jpg

Idag ska vi iväg på kalas till Jolies kusin som fyller hela sex år idag. Hurra hurra! Egentligen skulle vi redan varit på väg dit men precis när vi skulle åka upptäckte vi att Jolie somnat på vardagsrumsgolvet så vi väntar tills hon vaknat. Älskade, älskade barn som blivit så stor men som är så liten och oskyldig när hon ligger där och sussar sött 

Stora kramar!

Du kanske också gillar

12 kommentarer

  1. Ha en härlig dag! Visst är det skönt med sovmorgon ibland. Vi brukar också dela på det, men jag vaknar oftast tidigt även om jag har sovmorgon. Sen vill jag gärna att vi äter frukost tillsammans hela familjen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *