Äpple

Fredag igen men, åh, denna fredag känns inte riktigt lika underbar som alla andra. Efter helgen är nämligen vår gemensamma semester slut och det är dags att återgå till vardagslivet på riktigt. Dock så kommer det säkert bli skönt på sitt sätt när vi väl är inne i det men just nu känns det så avlägset då solen strålar och sommaren bara är så där underbar. Nåja, leva i nuet är ju ett rätt bra uttryck och det ska jag se till att göra hela helgen.

Ska strax göra mig i ordning för en lunchdejt med en av mina närmaste. Hoppas på att vi blir klar med renoveringen senare idag också så att vi kan njuta helgen fullt ut sedan. Svammel, svammel 🙂

Happy friday!

Du kanske också gillar

6 kommentarer

 1. Ja njut nu av era sista gemensamma lediga dgr denna sommar och passa på att se fram emot och drömma om alla era nästkommande =)
  Min Ante började jobba i måndags, men det blir en liten mjukstart för imorgon åker hela familjen till Uppsala för att på söndagmorgon åka vidare till Krets i en vecka.

  Kram Suzanne

  1. Men vad härligt för er! Njut så mycket ni bara kan och sug åt er av solen och energin 😀 Har en vän som är där nu och det verkar helt underbart!
   Kram kram!

 2. Ser ut som ni haft en jättehärlig dag 🙂 inge kul och jobba när det är så härligt väder. hehe. men är ledig 2 dar nu. så som du sa, hoppas solen är med oss hela helgen. här ska jag och en kompis ner på Allstar och käka om en timme 🙂 trevlig helg 🙂 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *