Sushi

Hej vänner!

Hela familjen har precis ätit god hemmagjord sushi till fredagsmiddag. När vi bodde i Åre gjorde jag och Mattias ofta egen sushi tillsammans men nu är det riktigt länge sedan sist. Vi har liksom blivit lite lata när det finns så lättillgängligt och dessutom ganska billigt att köpa här i Sundsvall. Men ikväll var det alltså dags igen och det blev lika gott som alltid. Det är superenkelt att göra själv så jag rekommenderar det varmt!

Det sägs ju att man ska äta sushi vid tre tillfällen – sedan antingen älskar man det eller så gillar man det inte alls. Jolie som gjorde sushipremiär ikväll behövde dock inte tre gånger på sig utan hon älskade det med detsamma. Precis som hennes föräldrar, hihi 🙂

Nej, nu är det dags att lägga undan datorn för att njuta av fredagsmyset i soffan. Jag önskar er alla en härlig fredagskväll!

Du kanske också gillar

20 kommentarer

  1. Jag har bara testat en gång och då var det ingen hit, men jag kan få ett riktigt sushi-sug emellanåt, är inte det konstigt? Får nog testa igen snart tror jag minsann 😀 ha en fin kväll Malin ! kram

  2. Åh vad mysigt det låter.. ibland saknar man verkligen det där, att mysa med sin familj – Mamma, pappa och barn! Dock nöjer jag mig mycket väl, med – Mamma, barn myset. Även om en pappa i huset, saknas ibland 😉 hihi. Kramar på er!

  3. Jag har endast ätit sushi en gång innan, och de var hemgjorda med bara gurka och så. Jag vet inte om jag gillar fisk sushin. Måste smaka nån gång:) Vad är det där vit-röda?

    1. Ja, du måste smaka 😀 Det är supergott och smakar inte alls rå fisk som man kan tänka att det ska göra. Svårt att förklara 😀
      Det vit/röda är crabfish! Fuskfisk som jag egentligen inte alls vill veta vad innehåller, haha 🙂

  4. Visst är Sushi sjukt gott!
    Alltså tycker Jolie är så sjukt söt! Och även du Malin (nu när jag ändå är igång med komplimanger) är sjukt vacker! 🙂

    1. Ja, det blir ju billigare att göra själv och oftast nästan lika gott 😀 Men kanske stort projekt om det “bara” är Markus och Kira som äter, hihi 🙂

    1. Vi använder Blue Dragons (tror jag det heter) produkter. Ris, risvinäger + noriark! Sedan är det bara att fylla med det man vill ha i 🙂 Står precis på förpackningarna hur man gör och det är verkligen jätteenkelt. Det enda som är är att det tar lite tid med riset!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *