Söndagsträning

Hej vänner!

Tidigare i eftermiddags gick vi ut för ett träningspass i det härliga höstvädret och hela familjen var med. I Sundsvall finns det flera härliga parker som fungerar utmärkt att träna i och den vi var i idag ligger på perfekt uppvärmnings/nedvarvningsavstånd från där vi bor. Nu hade jag ju med mig Mattias som fotograf idag (ett perfekt sätt för titta på sin egen teknik) men annars är det på ett ungefär såhär det kan se ut när jag är ute själv och tränar och har med mig Jolie. Det gäller att använda sig av fantasin för att träna samtidigt som man underhåller en 8-månadersbebis men det är inget problem, jag lovar. Inte för er heller så ut och träna med er 😉

Du kanske också gillar

27 kommentarer

  1. Guuud va duktig du är!!!! =) Ska ge min kropp lite till tid att läka efter foglossningen men sen ska jag allt komma igång med träningen igen, det behövs kan jag säg! =)

  2. Det är ganska så bra men vissa dagar kan jag känna av det en del speciellt i korsryggen och ena ljumsken och jag får fortfarande tänka mig för så att jag inte går för mycket för då kan jag ha en del ont på kvällen och kan vara stel på morgonen innan kroppen kommit igång… Det jag beskriver låter kanske inte så bra men allt är bättre än kryckorna!!! =) Jag är glad så länge jag kan leva ett normalt liv och innebär det lite ont ett tag till så får det vara så… Du hade varit på sjukgymnastik va? Vad tyckte du?

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *