Soliga fredag

God morgon vänner!

Här är gårdagens dåliga väder som bortblåst och vi har vaknat upp till en klarblå himmel och strålande sol! Lägg till att det är fredag på det så kan ni förstå vilken underbar känsla jag har i kroppen 🙂 Planen för dagen är att nu på förmiddagen ta en liten tur till Birsta då jag inte riktigt blev klar med födelsedagsprojektet igår. Jag hoppas det går smidigt och att vi snabbt blir klar jag och lillan så vi kan ta en tur till lekparken sedan i det underbara vädret.

Har ni sol idag? Hur ser eran fredag ut?

Två härliga bilder på Jolie! Nycklarna hon håller i  handen hade jag som liten. Ska ordna en bild på det nästa gång vi åker hem och hälsar på hos mina föräldrar så ska ni få se 🙂

Du kanske också gillar

20 kommentarer

 1. God morgon! Jag tänkte fråga dig angående er bilbarnstol. Jag minns att ni köpte en för ett tag sedan men lyckas inte hitta inlägget. Fick höra att de större stolarna inte går att montera med isofix och blev riktigt paff. Gäller det alla större stolar?
  Vet inte varför jag frågar dig, du lär ju knappast vara någon bilbarnstolsexpert =)

  Ha en solig fredag! Vi ska göra något liknande som ni. Också sol här i huvudstaden.

 2. Vakna också upp till strålande väder 🙂 ska simma idag och låta mig själv njuta av mitt vg jag fick i arbetsrätt 🙂

 3. Ja här skiner solen och det är fredag! 🙂 Vilket är underbart!! Vi ska ge oss ut på en promenad sen, (älskar den nya vagnen!) 🙂 och köpa hem lite gottit till ikväll.

  Ha en underbar dag Malin o Jolie! KRAM!

 4. Nej men så gullig 🙂

  Hoppas jag verkligen får äran att träffa söta er nån gång 🙂 jag hoppas nämligen på ett besök någon mer gång, till fina och mysiga Sundsvall 🙂 men men. vet inte hur det blir. troligen blir det inte så.. men jaa. kan inte mer än att hoppas 🙂 hehe.. mm..

  men jaa.. hoppas ni får en mysig fredag i alla fallen 🙂

  kramis .

 5. Här var det sol på morgonen, vilket gjorde mig på gott humör. Men efter någon halvtimme så var den borta :/ Hoppas den kikar fram under dagen hehe. Ska försöka rensa i garderoben idag. Hoppas ni får en underbar fredag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *